Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
" data-title="Concert de l'Ensemble de Saxofons d'Alacant "> Concert de l'Ensemble de Saxofons d'Alacant

Concert de l'Ensemble de Saxofons d'Alacant

27 ag. Llegir més

 • Giglon a partir de les 17.00 h del dimarts 17 d'agost. " data-title="Música amb Bohemios de Etiqueta "> Música amb Bohemios de Etiqueta

  Música amb Bohemios de Etiqueta

  22 ag. Llegir més

 • Un poco loco, el tributo a COCO, un musical infantil familiar que podrem vore el dissabte 21 d'agost a les 20.30 h. Les entrades les podreu aconseguir en la web Giglon a partir de les 12.00 h del dissabte 14 d'agost.

  " data-title="Musical familiar "Un poco loco, el tributo a COCO" "> Musical familiar "Un poco loco, el tributo a COCO"

  Musical familiar "Un poco loco, el tributo a COCO"

  21 ag. Llegir més

 • Moments de Festa, un concert a càrrec de la Unió Musical de Xixona que tindrà lloc a les 10.00 h en la Plaça. Les entrades es podran traure a partir de les 17.00 h de hui en la web de Giglon.

  " data-title="Moments de Festa "> Moments de Festa

  Moments de Festa

  21 ag. Llegir més

 • Nits de Cinema, es realitzarà cap a les 23.45 h amb 60 drons; la segona, Alegria i videojocs, es realitzarà cap a les 00.45 h amb 40 drons.

 • L'enlairament tindrà lloc en l'paracament d'El Almendro i arriba als 150 metres, això permet que es puga veure des de qualsevol punt del poble mantenint les distàncies de seguretat i sense cap aglomeració. L'espectacle va acompanyat de música que podreu escoltar des de qualsevol dispositiu mòbil amb l'enllaç https://dronelightshow.es/dronelightshow/streaming/ o amb el QR que podeu trobar al cartell.
  " data-title="Espectacle de llums amb drons "> Espectacle de llums amb drons

  Espectacle de llums amb drons

  21 ag. Llegir més

  Cercar