Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.

El Centre Ocupacional és un servei municipal, subvencionat per la Conselleria de Benestar Social, que té com a finalitat atendre persones que es troben afectades per alguna discapacitat intel·lectual i que, bé per la seua situació sociofamiliar o bé per les seues característiques personals específiques, requerixen una atenció personalitzada. 

En el Centre es presten els suports necessaris per al desenvolupament de la seua autonomia i per a aconseguir la seua màxima integració social i familiar, així com una millora en la qualitat de vida, a través de diferents àrees de treball com: 

-Taller de lectoescriptura 
-Taller de manualitats, amb treballs de pintura, tèxtil o arts plàstiques. 
-Taller prelaboral, en el que, entre altres coses, treballen l'envasament del torró. 
-Ajustament personal i social. 
-Habilitats domèstiques (posar la taula, cuidar la roba,...) 
-Area d'oci, en la que es preparen festes relacionades amb cada època de l'any. 
-Fisioteràpia, dos vegades a la setmana. 

El Centre Ocupacional també presta un servici d'atenció i orientació a la família, per a abordar els problemes que puguen sorgir a casa o en el propi centre i per a resoldre dubtes. La capacitat acreditada és de 24 usuaris i compta amb una psicòloga directora, una monitora, una auxiliar, un fisioterapeuta i una treballadora social. Dóna servici a les poblacions de Xixona, Busot i El Campello i atén persones amb diferents graus de discapacitat. 

La sol·licitud d'inscripció, que ha d'aprovar la Conselleria, ha de ser tramitada per la treballadora social a les oficines municipals del carrer Alcoi. 


 Normativa municipal
  • O. M. Horts Ecològics

  • Servei d'Ajuda a Domicili

  • Règim Interior del Centre Ocupacional

  • Casal de Jubilats i Pensionistes

Tràmits