Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.

L'Ajuntament de Xixona disposa de nombroses instal·lacions per a ús esportiu i recreatiu. 

Compta amb dos piscines: una coberta en el col·legi Cristòfol Colom, en la que s'impartixen cursos de natació tant durant l'any acadèmic com a l'estiu, i una altra descoberta, situada en el Poliesportiu Municipal, més orientada a l'oci, que està oberta durant l'època estival i que té unes dimensions de 25 x 12 metres i una profunditat d'1,3 x 1,7 metres. L'accés i ús de les piscines són gratuïts per als socis de les instal·lacions esportives i tenen un cost simbòlic per a la resta d'usuaris. 

El Poliesportiu disposa també de dos pistes de 40 x 20 metres en què és possible practicar esports d'equip com el bàsquet, handbol, voleibol i, fonamentalment, futbol sala. Així mateix, hi ha una pista de frontó de 30 x 12 metres i tres pistes de tenis, de les quals una és de greenset i les altres dos de formigó. 

Molt prop d'allí es troba el camp de futbol municipal, en el que juga els seus partits el Xixona Esportiu i tots els equips de la base. Medix 95 x 56 metres i la superfície és de gespa artificial. Es pot jugar també a futbol 7. 

Els ciutadans poden efectuar les reserves per via telefònica o presencial en les oficines del Poliesportiu el dia abans de l'ús de la instal·lació o fins i tot el mateix dia. 


ESCOLES ESPORTIVES 

Estos recintes i altres que no són de titularitat municipal acullen l'activitat de les escoles esportives que cada any organitza la Regidoria d'Esports. Són les següents: aeròbic, aquagym, bàsquet, body combat, defensa personal, futbol, futbol sala, gimnàstica de manteniment, iniciació esportiva, karate, natació, tai txí, tenis i zumba. La inscripció per a qualsevol d'elles es tramita a les oficines generals de l'Ajuntament al carrer Alcoi. 

 
 Normativa municipal
  • Règim Interior de les Instal·lacions Esportives

  • Taxa per prestació de serveis en la piscina i instal·lacions esportives municipals a l'aire lliure

  • Taxa per les escoles esportives municipals

  • Normes de reserva i ús dels carrers en natació lliure i del servei d’hamaques

  • ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DEL CONSELL MUNICIPAL D’ESPORTS

Tràmits