Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1563036318696_Corporación_municipal_xixona.jpg

El PSOE reparteix provisionalment les competències del govern municipal a l'espera d'un pacte estable a Xixona

Mentre continuen les negociacions per a la formació d'un govern, amb Ciutadans d'una banda, i Compromís per una altra, els cinc regidors del PSOE de Xixona ostentaran de moment totes les responsabilitats del nou mandat.

Després de la sessió d'investidura, l'Ajuntament de Xixona ha celebrat -dins del termini que estableix la llei- el primer ple de la corporació municipal, de caràcter extraordinari i urgent, que ha servit, entre altres assumptes, per a fixar la periodicitat de les sessions ordinàries del Ple i de les comissions informatives, que es mantindran com fins ara, respectivament el quart dijous de cada mes i el divendres previ.

En esta primera sessió, l'alcaldessa Isabel López Galera ha donat compte del repartiment de regidories entre els cinc edils socialistes, que assumiran provisionalment totes les delegacions «a l'espera que es concrete -el més prompte possible- un pacte de govern estable amb una altra formació», segons ha assenyalat. En este sentit, el PSOE manté oberta la negociació tant amb Ciutadans com amb Compromís. Abans de la sessió d'investidura es va obrir una ronda de contactes amb tots els grups polítics, i la voluntat del grup municipal socialista és repetir-la de nou.

L'alcaldessa, a més d'ostentar este càrrec, estarà al capdavant de Seguretat i Ordre Públic, Control Pressupostari, Òrgans de Govern, Personal, Comunicació, Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis, Parcs i Jardins, Foment de l'Ocupació, Tercera Edat, Indústria i Energia, Fira de Nadal i Transport Públic.

Ricardo Mira s'ocuparà d'Hisenda i Administració Financera i Tributària, Administració General, Oficina d'Atenció al Ciutadà, Coordinació de Contractació i Subvencions, Modernització i Administració Electrònica, Trànsit i Educació Vial, Protecció Civil, Aigua i Clavegueram, Cementeri, Festes, Promoció i Desenvolupament Econòmic, Comerç, Consum, Mercat i Comerç Ambulant i Camins Rurals.

María Teresa Carbonell assumeix les regidories de Personal, Habitatge i Urbanisme, Obres privades, Obres públiques i Infraestructures, Enllumenat Públic, Serveis Socials i Promoció Social, Igualtat, Educació, Biblioteca i Arxiu, Patrimoni Històric Artístic, Protocol i Jutjat de Pau.

Per la seua banda, Cristian Sirvent tindrà al seu càrrec les delegacions de Recollida, Eliminació i Tractament de Residus, Ecoparc, Neteja Viària, Sanitat, Normalització Lingüística, Esports i Turisme.

Finalment, Ainhoa López serà la regidora de Cultura, Joventut, Medi ambient, Desenvolupament Rural i Participació Ciutadana.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar