Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1576231857721_inauguración-feria-navidad-jijona-2019.jpg

La Fira de Nadal de Xixona supera els 95.000 visitants en la seua edició més exitosa

Els visitants han pogut fer les seues compres nadalenques en el mercat de torrons i dolços tradicionals més gran del país, al qual se li han afegit novetats com la cervesa de torró, el torró amb safrà o la beguda energètica amb sabor de torró. 

La Fira de Nadal de Xixona ha tancat la seua onzena edició amb “un balanç molt positiu, tant a nivell de visitants com d'impacte econòmic per a la localitat i els municipis del voltant”, segons destaquen els organitzadors -Ajuntament de Xixona i Associació d'Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona-.

Els mesuraments oficials registrats a través de ViaBox, un servei estadístic de trànsit de persones, mostra que el nombre total de visitants de la Fira de Nadal de Xixona ha superat amb escreix els 95.000 visitants al llarg dels quatre dies.

Quant a les xifres de vendes, són difícils d'avaluar degut a la gran varietat d'expositors participants. En tot cas, Pascual Sanchis, president de l'AEX, considera que “tenint en compte la percepció positiva imperant en estos dies podem concloure que hi ha hagut un bon nivell de vendes en la present Fira de Nadal de Xixona”.

En els més de 100 expositors, els visitants podien trobar articles de regal per a Nadal, una variada oferta gastronòmica i, sobretot, dolços tradicionals i torró. “Un any més, els torrons tradicionals han sigut els més demandats, encara que hi ha molta gent que ve amb ganes de descobrir nous productes”.

Així mateix, durant esta edició de la Fira es podien adquirir elaboracions noves com la cervesa de torró, i provar novetats gastronòmiques com els gofres o el caputxino de torró, el torró amb safrà, el liofilitzat, la beguda energètica amb sabor de torró o el ‘barquicafé’, que s'ha presentat estos dies, com a senyal innegable que el sector empresarial xixonenc busca la manera d'innovar i sorprendre constantment.

En este sentit, l'alcaldessa Isabel López ha subratllat que “es tracta d'un esdeveniment que contribueix a reforçar la imatge de Xixona com a ciutat del torró a través d'una clara aposta per la qualitat”.

El torró és un sector tradicional que està sempre molt pendent de les modes i del consumidor, per això es poden trobar varietats com els torrons bio i ecològics, opcions veganes i sense gluten, perquè ningú es quede sense gaudir del torró per Nadal ni la resta de l'any.

A més de la varietat més completa de torrons, dolços i elements nadalencs, la Fira de Nadal de Xixona es completa amb una gran oferta d'activitats culturals, musicals, formatives i d'oci, pensades per a totes les edats, des dels més xicotets, fins als més majors, i per a tots els gustos.

Del 5 al 8 de desembre s'han succeït multitud de tallers, tastos, demostracions, actuacions musicals, exposicions, projeccions audiovisuals i una gran varietat de propostes gastronòmiques entorn al Nadal i el torró.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar