Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1537185720240_presentacion_cartel_feria_3.jpg

La Fira de Nadal de Xixona ja compta amb cartell oficial per a la seua desena edició

L'Ajuntament de Xixona i l'AEX -Associació d'Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona- han presentat el cartell promocional de la desena edició de la Fira de Nadal de Xixona, que enguany tindrà una duració de quatre dies, del 6 al 9 de desembre, aprofitant així el Pont de la Constitució.

El cartell ha sigut dissenyat per la xixonenca Sara Verdú i, sobre un fons de color marró xocolate, destaca una gran «X» formada per dos pastilles dels torrons més representatius de la localitat, el Xixona i l'Alacant, que fa referència al nom de la localitat i al número d'edició de la Fira. Altres elements que s'observen en la composició són les casetes instal·lades en La Plaça, edificis icònics de Xixona com l'església o el Teatret, així com cases baixes que representen el nucli antic del municipi i que també simbolitzen porcions de diferents torrons. L'autora ha explicat que «amb els tons utilitzats i els elements que apareixen en el cartell es pretenia transmetre la calidesa nadalenca que qualsevol pot percebre si ve a Xixona en eixes dates».

El president de l'AEX, Pascual Sanchis, ha opinat que «el cartell transmet perfectament la filosofia de la Fira, dels productes que es poden trobar i d'un poble encantador que compta amb un esdeveniment peculiar i únic».

Amb la presentació del cartell de la Fira s'inicia el compte enrere per a una cita que s'ha convertit en una de les més importants del mes de desembre en la Comunitat Valenciana i que, a pesar de la seua curta vida, compta cada any amb visitants no sols de la província d'Alacant sinò de tota la geografia espanyola. El programa d'activitats està acabant-se de tancar però la regidora de Turisme, María Núñez, ha avançat que «al coincidir esta edició amb el 750 aniversari de la concessió a Xixona de la Carta Pobla per part del rei Jaume I, es programaran diverses visites teatralitzades pel nucli antic amb l'objectiu que els visitants coneguen la història i els racons més especials de Xixona».

Per la seua banda, l'alcaldessa Isabel López, ha anunciat que la Fira es mantindrà fidel a l'esperit de les edicions anteriors ja que «des del primer any ha comptat amb l'afecte de moltíssima gent que no vol deixar passar l'oportunitat de poder fer les seues compres nadalenques en el que és el lloc més dolç del món». L'objectiu dels organitzadors és mantindre les xifres de visitants i millorar els servicis disponibles perquè l'experiència a Xixona siga el més satisfactòria possible.

En les pròximes setmanes es donaran a conéixer més detalls de la desena edició de la Fira a través de les webs i xarxes socials municipals.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar