Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1537961834187_columpios_cristofol_colom_.jpg

L'Ajuntament executa les dos primeres actuacions contemplades en el Pla Edificant

El consistori ha invertit, a més, 8.000 euros durant aquest estiu per a aconseguir que els centres educatius estigueren en les millors condicions abans de la tornada a les aules

El curs escolar 2018-2019 s'ha iniciat a Xixona sense incidències i amb un total de 930 alumnes matriculats en els tres col·legis públics que hi ha en el municipi -Sagrada Família, Cristòfol Colom i Eloy Coloma- juntament amb l'IES Xixona. Les plantilles de docents dels quatre centres educatius han estat cobertes pràcticament al 100% per a aquests primers dies de classes, ja que tan sols restava per assignar una plaça en l'institut.

En el seu afany per la posada a punt dels centres, l'Ajuntament de Xixona ha dut a terme diverses actuacions de millora durant l'estiu, amb l'objectiu que el seu estat fóra òptim de cara a l'inici del nou curs. En aquest sentit, el consistori ha invertit un total de 6.000 euros en els treballs de repintar les aules dels col·legis Cristòfol Colom i Eloy Coloma, i ha gastat 2.000 euros en l'adequació i el manteniment de la zona de jocs infantils del col·legi Sagrada Família. 

A més, s'ha aprofitat l'estiu per a escometre actuacions contemplades en el Pla Edificant, com l'adequació dels jocs infantils del col·legi Cristòfol Colom, que estan en ús des de mitjans aquest mes i el cost del qual ha sigut de 31.000 euros, i la renovació de la pista esportiva multiusos del col·legi Eloy Coloma, que també comptava amb un pressupost de 31.000 euros i que està pràcticament finalitzada a l'espera que se li puga donar l'última capa de pintura, que requereix que la superfície estiga completament seca i lliure de qualsevol tipus d'humitat durant uns dies.

El Pla Edificant servirà per a dur a terme importants millores en els centres educatius xixonencs, gràcies a una inversió prevista de més de 3 milions d'euros. Una de les obres més esperades i que està inclosa en el Pla és la construcció d'un pavelló que faça les funcions de gimnàs i menjador en el col·legi Sagrada Família, una reivindicació de la comunitat educativa des que es va enderrocar l'anterior edifici. En aquest centre també es crearà un magatzem. 

En el CEIP Cristòfol Colom, a més de canviar el parquet del gimnàs, es millorarà l'accessibilitat i se substituiran les finestres, les persianes i el sistema elèctric. Per la seua banda en el col·legi Eloy Coloma està previst reparar les cobertes dels pavellons d'infantil i primària, substituir les finestres i adaptar el pati infantil a les diferents edats. Aquestes i altres actuacions menors s'aniran duent a terme de manera que les obres interferisquen el mínim possible en les hores lectives.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar