Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1544256998622_fira.jpg

Més de 28.000 persones visiten la Fira de Nadal de Xixona en la seua primera jornada

La Fira de Nadal de Xixona bat el seu propi rècord de visitants en el primer dia de celebració del seu desè aniversari. Segons dades oferides per l'empresa especialitzada ViaBox, un total de 28.081 persones van visitar ahir el mercat de torrons i dolços nadalencs més important del nostre país, que es consolida així com cita imprescindible en el Pont de la Constitució.

Les bones temperatures viscudes el dijous en la província d'Alacant, unides al fet que fóra una jornada festiva i a la gran oferta gastronòmica, cultural, d'oci, entreteniment i compres nadalenques de la Fira de Xixona van possibiltar que se superaren les expectatives i que, en un sol dia, s’aconseguira la xifra de 28.081 visites, segons dades de l'empresa especialitzada de control estadístic ViaBox, que comptabilitza el nombre de persones assistents a través de terminals mòbils estratègicament col·locats en diferents punts del recorregut de la Fira.

Així mateix, les modificacions puntuals realitzades en el tràfic i la creació de noves zones d'estacionament gratuït, han aconseguit millorar la fluïdesa en la circulació de vehicles i facilitar l'aparcament, contribuint al fet que els visitants puguen gaudir de la Fira sense haver de preocupar-se per res més.

En este sentit, Isabel López, alcaldessa de Xixona, ha volgut agrair a totes les persones que ahir van acudir a la localitat el seu recolzament a la Fira de Nadal, «que s'ha convertit ja en una cita imprescindible en el pont de la Constitució», i anima a totes les famílies «a venir durant el cap de setmana a passar el dia i gaudir d'una experiència completa que va molt més allà de la gran oferta de torrons, xocolates i dolços».

Tallers i atraccions per als més xicotets, food trucks, cercaviles, nadales, tastos i demostracions culinàries, actuacions musicals i acrobàcies, exposicions i visites guiades teatralitzades pel casc històric, són algunes de les opcions que trobaran les persones que visiten la Fira fins al diumenge 9 de desembre, en horari ininterromput des de les 10:00 hores fins a les 21:00 hores -divendres i dissabte-, i fins a les 20:00 hores, en el cas del diumenge.

A més, i després de l'èxit de l'any passat, s'ha tornat a habilitar una zona de lactància en el Teatret, on els pares podran trobar espai i material tant per a poder alimentar als bebès com per a fer còmodament el canvi de bolquers, gràcies a la col·laboració de l'empresa P&G. De la mateixa manera, s'ha augmentat el nombre de WC distribuïts per tot el perímetre de la Fira, s'ha intensificat el servei d'autobús urbà i s'ha posat a la disposició dels visitants un tren nadalenc que recorre els principals carrers de la localitat.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar