Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

 • Volta al terme en bici

  Volta al terme en bici

  18 abr. Llegir més

 • Taller "Recicla i decora"

  Taller "Recicla i decora"

  11 abr. Llegir més

Regidories relacionades
1556878219933_pacto_empleo_.jpg

El Pacte per l'Ocupació de la Comarca de L’Alacantí sol·licita una subvenció de més de 137.000 euros

Xixona, Sant Vicent del Raspeig, Sant Joan d’Alacant, El Campello, la Torre de les Maçanes i Aigües conformen este Pacte que té com a objectiu últim la creació d'ocupació de qualitat.

Xixona ha acollit una nova reunió del Consell Rector del Pacte per l'Ocupació de la comarca de L’Alacantí, que presideix l'alcaldessa de Xixona, Isabel López Galera, en la qual també han estat presents l'alcalde d’El Campello, Benjamí Soler, l'alcalde de la Torre de les Maçanes, Cristóbal Sala, i els representants de CCOO i UGT, José María Ruíz Olmos i Amparo Gómez, respectivament.

En la reunió s'ha aprovat sol·licitar una subvenció a Labora -el Servei Valencià d’Ocupació i Formació-, per un import total de 137.327 euros, per a la contractació de personal tècnic i per a sufragar altres despeses vinculades directament al denominat com a «Projecte experimental Ocupació i Innovació II, àrea funcional de L’Alacantí: Xixona, Sant Vicent del Raspeig, Sant Joan
d’Alacant, El Campello, la Torre de les Maçanes i Aigües».

En un altre dels punts de la reunió, s'ha aprovat impulsar la visibilitat en xarxes socials tant de les accions del Pacte per l'Ocupació com de les polítiques actives que es duen a terme. En este sentit, s'està treballant per a organitzar una fira d'ocupació en la Universitat d'Alacant, que serà possible gràcies a una altra línia de subvencions oferida per la Generalitat.

De moment, a través d'una subvenció anterior, ja s'ha pogut contractar a tres persones que s'estan encarregant de desenvolupar els acords que es prenen dins d'este Pacte per l'Ocupació de la comarca de l’Alacantí, que té com a objectiu desenvolupar iniciatives innovadores per a aconseguir la creació d'ocupació de qualitat, mitjançant l'establiment de sinèrgies entre els diferents municipis d'una comarca que compta amb múltiples fortaleses i potencialitats, gràcies a que reuneix costa i muntanya, turisme i indústria.

El Pacte per l'Ocupació de la comarca de L’Alacantí està format pels municipis d'Aigües, El Campello, La Torre de les Maçanes, Sant Joan d'Alacant, Sant Vicent del Raspeig i Xixona. L'Ajuntament de Tibi també formava part inicialment d'este Pacte, encara que recentment ha decidit abandonar-lo.

També s'han adherit UGT, CCOO, la Universitat d'Alacant, JOVEMPA -Federació d'Associacions de Joves Empresaris de la Província d'Alacant-, el Consejo Regulador IGP Jijona y Turrón de Alicante, ANHCEA -Associació Nacional de Gelaters Artesans-, APHA -Associació Provincial d'Hotels d'Alacant-, AEX -Associació d'Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona- i AEPI -Associació Empresarial de Polígons Industrials de Sant Vicent-. 

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar