Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

 • Volta al terme en bici

  Volta al terme en bici

  18 abr. Llegir més

 • Taller "Recicla i decora"

  Taller "Recicla i decora"

  11 abr. Llegir més

1563364111733_Cartell obra.JPG

EXECUCIÓ DEL PROJECTE DE RENOVACIÓ DE LA INSTAL·LACIÓ D’ENLLUMENAT PÚBLIC DEL SECTOR VII (c/ Safareig).

L’Excm. Ajuntament de Xixona en la seua aposta per la reducció del consum de combustibles fòssils i la disminució de les emissions de gasos d’efecte hivernacle ha finalitzat l’execució del projecte de renovació de l’enllumenat públic del Sector VII (Urb. Vistabella), travessat pel carrer Safareig, en el que s’ha actuat sobre 58 punts de llum existents i s'ha adaptat la instal·lació per complir amb allò que disposa el Reglament d’Eficiència Energètica a les Instal·lacions d’Enllumenat Exterior (RD 1890/2008) introduint millores d’estalvi energètic.

Per aconseguir-ho s’han substituït les lluminàries i làmpades de descàrrega existents (VSAP), d’elevada potència, per lluminàries LED d’alt rendiment i baix consum. Així mateix s’ha substituït l’equip estabilitzador-reductor de flux existent, que només permetia una reducció de l’ordre del 30% de la potència consumida, per un sistema centralitzat de telegestió que permet augmentar el percentatge d’estalvi i reduir més en aquells moments en els que es necessiten menors nivells d’il·luminació.

L’import de la subvenció sol·licitada per a l’execució d’aquest projecte ha estat de 28.899,00 € (IVA inclòs) i la subvenció atorgada per l’IVACE ha estat de 14.499,50 €.

Degut a la recent instal·lació d’aquests equips no es disposa encara de dades dels resultats obtinguts durant un temps suficient; no obstant, amb aquesta instal·lació s’estima que es podrà estalviar de l’ordre d’un 65% de l’energia i que suposarà un estalvi econòmic per a l’Ajuntament de l’ordre de 1.500 €/any.


Accés a la convocatòria de l'ajuda de l'IVACE

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar