Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1564941222507_tratamiento_mosquitos.jpg

Tractament contra els mosquits

La Regidoria de Sanitat de Xixona està aplicant, durant els mesos d'estiu, diferents tractaments per a controlar la presència de mosquits i de mosques negres -o beates- en el municipi. Les actuacions es realitzen cada setmana des de principis de juny fins a finals d'agost, amb l'objectiu de minimitzar les molèsties que estes espècies puguen causar.

Entre les classes d'insectes que s'estan controlant es troba el mosquit tigre, que està en plena expansió per la província d'Alacant i la presència del qual s'ha detectat a Xixona. Per això s'estan realitzant tractaments en el seu hàbitat, encara que l'empresa de control de plagues que s'encarrega de dur a terme les labors d'exterminació, ha informat que "més del 80% dels focus es troben en zones privades". Els experts adverteixen que este tipus de mosquit necessita molt poca aigua per a reproduir-se, per la qual cosa recomanen "evitar deixar aigua estancada o en recipients en terrasses i jardins".

Amb l'objectiu que estes actuacions tinguen el menor cost possible per als xixonencs, l'Ajuntament ha sol·licitat subvencions tant a la Diputació com a la Conselleria. 

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar