Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1566136913219_escola_basket_.jpg

Obert el termini d'inscripció  de les escoles esportives municipals de Xixona

L'any passat es van matricular més de 500 alumnes un -11% més que en 2018- en les onze escoles existents, per la qual cosa el regidor d'Esports destaca que "les xifres i la qualitat demostren que estem en l'edat d'or de l'esport local". 

El termini de matriculació de les escoles esportives municipals de Xixona s'ha obert esta setmana perquè, els qui estiguen interessats a practicar alguna de les onze disciplines que s'imparteixen, puguen fer-ho durant el curs 2019-2020, que començarà el pròxim 16 de setembre.

El nombre d'alumnes registrat el curs passat va augmentar un 11% respecte a l'anterior, aconseguint la xifra de 504 persones inscrites, un fet que reflecteix l'interès dels xixonencs per practicar esport i portar un estil de vida actiu i saludable. El regidor d'Esports, Cristian Sirvent, destaca que "les xifres i la qualitat demostren que estem en l'edat d'or de l'esport local".

Per a enguany es manté l'oferta de places en l'escoles d'aeròbic, escacs, aiguagim -de dilluns a diumenge-, bàsquet i minibàsqut, karate i defensa personal, futbol, futbol sala, iniciació esportiva per a xiquets des de 3 anys, tennis, taitxí i gimnàstica de manteniment. Esta última començarà al setembre i no a principis de gener, com en anys anteriors, "a causa de la gran demanda que té", explica el regidor, que també detalla que "hem hagut de crear un grup més en l'escola de tennis infantil per a donar cabuda a tots els xiquets i xiquetes que volen practicar este esport".

Així mateix l'Ajuntament de Xixona ofereix de nou les classes de natació per a embarassades, bebès i adults, així com sessions setmanals de natació terapèutica i hores destinades als usuaris que vulguen practicar natació lliure. La piscina coberta obrirà, de dilluns a divendres a les vesprades i dissabte al matí, a partir del 2 de setembre, i dissabte a la vesprada i diumenge tot el dia, a partir del 5 d'octubre.

Les inscripcions es poden realitzar en les oficines generals de l'Ajuntament situades en el carrer Alcoi, 12.

D'altra banda, l'edil d'Esports ha destacat l'increment del nombre de socis del poliesportiu municipal, que aconsegueix ja els 2.160 carnets i que "per primera vegada tinguem vuit equips de futbol en competició amb el Xixona Esportiu, a més de dues lligues locals de bàsquet i tennis amb més de 60 jugadors".

L'Ajuntament organitza al llarg de l'any una dotzena d'activitats en col·laboració amb el Centre Excursionista de Xixona, i altres esdeveniments com master class d'aiguagim, tornejos de 12 hores i 24 hores de diferents disciplines, concursos de petanca, un taller d'escacs en els col·legis locals i, també, les ja habituals carreres de la mà de diferents clubs com el d'automobilisme, el de triatló o el de ciclisme, entre d'altres.

"A més estem treballant en l'organització de proves d'orientació en la muntanya i BTT per a promocionar el potencial de Xixona per a la pràctica d'estos esports, aprofitant el centre que es va a construir en la localitat amb el suport de la Generalitat Valenciana", anuncia Sirvent. 

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar