Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1570200003230_autobus_.jpg

Xixona compta amb un nou autobús adaptat

El nou autobús municipal adaptat que dóna servei al Centre Ocupacional de Xixona i col·labora amb AFA -Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Xixona i Comarca- ha entrat en funcionament esta setmana. Es tracta d'un nou vehicle, accessible i eficient, que ha suposat una inversió de 50.000 euros per part de l'Ajuntament i compta amb una capacitat per a 14 places -12 seients i dos cadires de rodes-.

L'alcaldessa de Xixona, Isabel López Galera, ha manifestat que “esta és una millora important i una inversió necessària per a donar resposta a les necessitats de la nostra població, pensant a facilitar la vida de qui més ho pot necessitar”.

El Centre Ocupacional és un servei municipal que atén a persones que es troben afectades per alguna discapacitat intel·lectual i que, bé per la seua situació sociofamiliar o bé per les seues característiques personals específiques, requereixen una atenció personalitzada.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar