Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.

Jornada "Accelera la transformació digital de la teua PIME"

Jornada de sensibilització per a la transformació digital el dimarts 28 de setembre de 17.00h a 19.00h a la Casa de Cultura de Xixona.

Enllaç d'inscripció gratuïta https://ticnegocios.camaralicante.com/jornada-de-sensibilizacion-para-la-transformacion-digital-xixona/


La tecnologia ha canviat la nostra manera de relacionar-nos i de fer negocis i això afecta a tota mena de persones i negocis. Per tot això, les empreses que no hagen iniciat la seua transformació digital es veuran fora del mercat en poc temps, si no ho estan ja, el canvi és inexorable, però eres a temps d'iniciar el procés, la millor manera de vèncer la por és enfrontant-te a ell.

En aquest context, l'Oficina de Transformació Digital de la Cambra de Comerç d'Alacant i l'Ajuntament de Xixona han organitzat una jornada de sensibilització que se celebrarà el dimarts 28 de setembre, de 17 a 19 hores, a la Casa de Cultura de Xixona.

Aquesta sessió, impartida per Cessar Alonso, director de l'Oficina de Transformació Digital, està dirigida a empleats, directius o empresaris que tinguen interès a iniciar el procés de digitalització en els seus treballs o empreses. Un procés que els permetrà créixer en clients i vendes, a més de millorar producte i servei.

Serà un esdeveniment presencial, a la Casa de Cultura de Xixona, amb totes les mesures Covid necessàries per a tenir un esdeveniment segur.

28 de setembre 2021 / 28 de setembre 2021
Comparteix:

Cercar