Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1530630313775_torneo_ajedrez.jpg

Una trentena de joves participen en el Torneig Municipal d'Escacs de Xixona

El campionat interescolar posa el punt i final al curs 2017-2018 de l'escola local d'escacs, que ha comptat amb un total de 148 alumnes d'edats compreses entre els 6 i 12 anys i pertanyents als tres centres d'educació primària del municipi

Les regidories d'Educació, Esport i Joventut de l'Ajuntament de Xixona promouen i patrocinen des de fa més de 10 anys l'Escola Municipal d'Escacs, ‘’un esport que compta cada vegada amb més aficionats i que suposa una ferramenta fonamental per al desenvolupament personal, intel·lectual i social dels joves’’, segons Cristian Sirvent, regidor d'Esports i Joventut.

Les classes, que són gratuïtes gràcies a la subvenció municipal i que estan impartides pel reconegut mestre de la Federació Internacional d'Escacs (FIDE) José Clement, el jove jugador local Alonso Fernández i un tercer mestre de reforç, han comptat este curs amb la participació d'un total de 148 alumnes, d'edats compreses entre els 6 i 12 anys, pertanyents al CEIP Sagrada Família, el CEIP Eloy Coloma i el CEIP Cristòfol Colom.

Per a posar el punt i final al curs ha tingut lloc, en la sala d'actes de la Societat El Trabajo, la celebració del Torneig Final Municipal d'Escacs, organitzat amb la col·laboració del Club d’Escacs de Xixona, en el qual van participar una trentena d'alumnes organitzats en tres categories segons l'edat. El campió de la Categoria A, la dels estudiants del primer cicle de primària, ha sigut Álex Artacho, alumne del CEIP Sagrada Família. En segona posició ha quedat Jordi Ballester i el tercer classificat ha sigut Fran Berenguer.

En la categoria B, reservada per als alumnes del segon cicle de Primària, el campió ha sigut Rafael Francés, també del col·legi Sagrada Família. Quico Picó i Ferran Mira, del CEIP Cristòfol Colom, han quedat en segona i tercera posició, respectivament. Finalment en la categoria C, la dels alumnes del tercer cicle de Primària, el primer lloc del campionat se l'ha emportat Octavio Martínez, mentre que Álvaro Navarro ha quedat en segona posició i Joel Porta, en tercera. Els tres són alumnes del col·legi Cristòfol Colom.

En paraules de Cristian Sirvent, ‘’fem una gran inversió social en este programa, que permet a l'alumnat obtindre unes capacitats de concentració, respecte, reflexió i anàlisi que després aplica a la vida quotidiana i a l'estudi. Pràcticament tots els escolars de l'última dècada s'han format en escacs amb estes classes de la mà de l'Ajuntament de Xixona’’.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar