Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1565620688635_Garrigos.jpg

L'Ajuntament de Xixona decreta dos dies de dol oficial per la mort de José Enrique Garrigós Ibáñez

Les banderes en els edificis municipals onejaran a mitja asta els dies 13 i 14 d'agost

L'alcaldessa de Xixona, Isabel López Galera, ha decretat el 13 i 14 d'agost com a dies de dol oficial en la localitat, després de la mort en la matinada de hui de José Enrique Garrigós Ibáñez, empresari de reconegut prestigi en esta ciutat, pertanyent a una llarga saga familiar lligada al torró.

López Galera, una vegada traslladades les condolences en el seu nom i en el de tota la corporació municipal als seus familiars, ha anunciat que les banderes dels edificis públics de Xixona onejaran a mitja asta durant les pròximes dos jornades. 

La implicació de José Enrique Garrigós Ibáñez amb Xixona ha sigut intensa i permanent. Va ser pregoner oficial de les festes  de moros i cristians de Xixona en 2010 i estava en possessió de la Insígnia d'Or de la Ciutat de Xixona. En el moment de la seua defunció, José Enrique Garrigós també era president del Consell Regulador de les Indicacions Geogràfiques Protegides Jijona i Turrón de Alicante. 

A més, Garrigós havia sigut president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació d'Alacant i president d'Origen Espanya, organisme que agrupa a totes les denominacions d'origen del nostre país. Igualment, havia ostentat el càrrec de vicepresident per a Europa d'Origin, organisme que reuneix als productors protegits de tot el món.

Isabel López ha assenyalat que "José Enrique Garrigós ha promogut i engrandit de manera destacada el nom de Xixona, dins i fora del territori nacional, durant molts anys i a través de la seua activitat professional, per la qual cosa tot el poble de Xixona sent un immens dolor per la seua pèrdua".

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar