Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1575279894179_feria-navidad-xixona.jpg

Xixona es prepara per a la XI Fira de Nadal, que tindrà lloc del 5 al 8 de desembre

Els organitzadors, Ajuntament de Xixona i l'Associació d'Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona (AEX) pretenen continuar afermant l'esperit familiar i proper d'este esdeveniment, al qual l'any passat van assistir 85.000 persones 

Xixona celebrarà del 5 al 8 de desembre l'onzena edició de la Fira de Nadal de Xixona, el mercat de torrons i dolços més important del nostre país, que es consolida, a més, com la manera més dolça de passar el Pont de la Constitució. L'Ajuntament de Xixona i l'Associació d'Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona (AEX) han preparat un complet programa d'activitats pensades per a disfrutar en família, amb l'objectiu d'oferir la millor experiència possible als visitants.

“L'any passat vam batre el nostre propi rècord amb el registre de més de 85.000 persones en quatre dies”, recorda l'alcaldessa Isabel López Galera que, no obstant això, insisteix que “el nostre propòsit no és superar el nombre de visitants cada any sinó que la gent que ve estiga a gust i es torne a casa amb la sensació d'haver viscut una jornada completa i inoblidable”.

Per això, des del dia 5 de desembre a les 10.00 hores fins al diumenge 8 a les 20.00 hores, se succeïran multitud d'activitats per a tots els gustos i per a totes les edats. “Hem proposat opcions d'entreteniment a tota hora perquè puguen gaudir tant els que vénen a passar el dia sencer a Xixona com els que acudeixen només a comprar”, conta l'alcaldessa.

Tallers nadalencs per als més xicotets, contacontes, cercaviles, tastos, maridatges i demostracions culinàries, actuacions musicals i acrobàcies, exposicions, projeccions audiovisuals i visites guiades per la ciutat, són algunes de les propostes per als qui visiten Xixona estos dies.

Així mateix, per a facilitar l'estada en la Fira a les famílies amb xiquets xicotets, l'Ajuntament ha habilitat una zona de lactància, que romandrà oberta ininterrompudament durant els quatre dies. Estarà situada en el Teatret, on també es realitzaran tallers i exhibicions gastronòmiques, projeccions audiovisuals i recitals.

“En estos quatre dies de fira concentrem la gran oferta de productes -fets ací o avalats per comerciants locals- que ofereix Xixona”, ha explicat Pascual Sanchis, president de l'AEX. “Totes les casetes són de gent del poble, la qual cosa fa que tot es prepare amb un gran afecte i amb molta voluntat que el client quede satisfet”.

Més d'un centenar de casetes ompliran l'Avinguda de la Constitució amb les propostes dels principals fabricants de torrons, xocolates i dolços nadalencs, a més d'empreses i professionals d'altres sectors, com el gelat, juntament amb xicotets comerços, associacions i emprenedors.

Les atraccions infantils i l'àrea gastronòmica basada en food trucks de menjar mediterrani, se situaran novament en l'aparcament annex al parc Barranc de la Font, pròxim al conegut betlemet, el pesebre de grandària natural que es col·loca cada any al carrer Francesc Nicolau Mira Miralles i que s'inaugurarà oficialment la vesprada del 4 de desembre a les 17.30 hores, amb un recital de nadales a càrrec dels escolars del municipi.

A més, un tren turístic nadalenc recorrerà tot el perímetre de la Fira de Nadal per a millorar la mobilitat i el trànsit. El trenet tindrà una freqüència horària de passos cada 30 minuts i parades en diferents punts del poble.

En eixe sentit, cal recordar que durant els quatre dies de Fira s'intensifica el servei d'autobús urbà i que l'Ajuntament de Xixona habilita zones extra d'aparcament per a facilitar l'accés i l'estada. Així mateix, es produeixen alguns canvis en el trànsit, com és el cas de l'Avinguda Francesc Nicolau Mira Miralles, que serà de sentit únic, i l'aparcament en bateria, per a augmentar el nombre de places de pàrquing disponibles i facilitar la mobilitat. 

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar