Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades

Xixona opta a formar part del Pla de Salut 2016-2020 de la Generalitat

El Pla és un instrument estratègic que busca millorar el nivell de salut i reduir les desigualtats que puguen haver-hi en este sentit en la societat valenciana, amb actuacions concretes des de l'administració i comptant amb la participació de la ciutadania

L'alcaldessa, Isabel López, i el regidor de Sanitat, Cristian Sirvent, s'han reunit amb el director del Departament de Salut Pública d'Alacant, Eduardo Alonso, la gerent del Departament de Salut de Sant Joan d’Alacant, Beatriz Massa, i la doctora Trinidad Zafra, amb l'objectiu d'establir les bases perquè Xixona puga entrar a formar part de Xarxa Salut, la xarxa de municipis per la salut de la Comunitat Valenciana, i adherir-se per primera vegada al Pla de Salut autonòmic 2016-2020.

Este pla constituïx un punt de referència i el full de ruta que marcarà el desenvolupament de les polítiques de salut a la Comunitat Valenciana en els pròxims anys, per mitjà d'accions innovadores en l'àmbit de la salut que afecten a totes les edats i a tots els entorns de la vida en la societat.

Alguns dels programes que es desenvolupen en el pla són els denominats «Motiva’t, Activa’t» - que perseguix la millora de la salut a través de combinar una millor alimentació amb la pràctica d'activitat física diària- i «Pacient Actiu», que oferix suport a persones amb malalties cròniques perquè aconseguisquen una millor autoatenció de si mateixos.

En paraules de Cristian Sirvent, «este és un pas més per a fer més visible la necessitat de cuidar-se diàriament amb tots els recursos que tenim a Xixona, tinguem l'edat que tinguem, reduint així les desigualtats en salut i contribuint a allargar l'esperança i la qualitat de vida dels xixonencs». Així mateix, el regidor ha reconegut que «ens importa moltíssim la salut dels nostres veïns, per la qual cosa ja treballem en diferents iniciatives, colze a colze, amb el Centre de Salut i la Conselleria».

Per a desenvolupar el programa i optar a formar part de Xarxa Salut i del Pla de Salut de la Generalitat, Xixona utilitzarà «tots els recursos materials, naturals, humans, esportius i saludables amb què compte, a més de amb els nous recursos i subvencions que brinda la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública».

L'adhesió al Pla de Salut ha sigut aprovada per unanimitat de tots els grups polítics en el Ple ordinari del mes de maig.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar