Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1536655297022_fiesta_fin_de_curso_escuelas_xixona.jpg

Xixona supera àmpliament els 2.000 socis de les seues instal·lacions esportives

Ja està obert el termini d'inscripció per a les onze escoles esportives, en les quals l'any passat van participar més de 450 alumnes

Xixona comença el curs 2018-2019 amb un increment respecte a 2017 de 161 nous socis de les instal·lacions esportives. En total, el municipi compta ja amb 2.238 carnets, una xifra que en els últims deu anys ha augmentat un 312%, ja que en 2008 els associats eren 716. La dada, segons destaca el regidor d'Esports, Cristian Sirvent, «reflexa l'interés dels xixonencs per practicar esport i portar un estil de vida actiu i saludable».

En este sentit, Sirvent ha subratllat la important inversió en manteniment i millores que l'Ajuntament du a terme permanentment tant en les dos piscines municipals com en la resta d'instal·lacions esportives. En 2018, en concret, s'han creat nous espais per a practicar esport, com un parc de calistènia, i s'han millorat els servicis ja existents.

També recentment el consistori ha millorat el subministrament d'aigua calenta en el camp de futbol i ha invertit prop de 100.000 euros en diverses actuacions en la piscina coberta: millora de l'eficiència energètica, renovació quasi total de la sala de màquines i col·locació de finestres noves, cortina d'aire, plaques solars i gas natural, millorant el servici d'aigua calenta en les dutxes i la temperatura, tant l'ambiental com la de l'aigua. A més, s'ha renovat íntegrament una de les pistes de tenis, així com la pista poliesportiva compartida amb el col·legi Sagrada Família, entre altres projectes. «Hem millorat l'equipament esportiu però el que realment ens donarà el salt qualitatiu que vénen reclamant els usuaris és la construcció del pavelló», ha reconegut l'edil d'Esports.

Sirvent ha recordat que ja està obert el termini d'inscripció de les escoles esportives municipals, en les quals el curs passat van participar 456 persones. Enguany es tornen a oferir places en onze disciplines esportives diferents, com són aeròbic, aiguagim, bàsquet i minibàsquet, karate i defensa personal, futbol, futbol sala, iniciació esportiva per a xiquets des de 3 anys, gimnàstica de manteniment, tenis i taixí.

Així mateix, l'Ajuntament manté per a este nou curs les classes de natació per a bebés, xiquets i adults, així com sessions setmanals de natació terapèutica i hores destinades als usuaris que vullguen practicar natació lliure. La piscina coberta obri de dilluns a divendres a les vesprades i els caps de setmana tant de matí com de vesprada.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar