Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1537185171082_edifico_jefatura_policia_local__.jpg

Xixona comptarà amb dos punts de càrrega per a cotxes elèctrics

L'Ajuntament té previst instal·lar una estació de recàrrega davant de la casa consistorial i una altra en l'edifici de la Direcció de la Policia Local. El projecte suposa un cost total de 36.300 euros, dels quals l'IVACE subvencionarà el 66%

L'Ajuntament de Xixona ha encarregat la redacció del projecte d'instal·lació de dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en el municipi, com a pas previ a la contractació de l'execució dels treballs que es preveu que estiguen finalitzats abans que acabe l'any.

Així, el consistori destinarà un pressupost total de 36.300 euros a la posada en marxa de les dos estacions de càrrega que estaran situades en l'Avinguda de la Constitució, davant de l'Ajuntament, la primera, i en l'Avinguda Joan Fuster, junt a l'edifici de la Direcció de la Policia Local, la segona. 

El projecte ha aconseguit el recolzament de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) que ha concedit una subvenció a l'Ajuntament per valor de 23.999 euros.

La regidora d'Urbanisme, María Teresa Carbonell, ha explicat que els dos punts de càrrega estaran situats de manera estratègica per a poder donar servici a tota la població i als que visiten Xixona. «El de l'ajuntament, més cèntric, donarà cobertura també a tot el casc històric, i el de l'avinguda Joan Fuster a la zona on es troba el polígon industrial Segorb, el col·legi Sagrada Família i les instal·lacions esportives municipals».

Els avantatges d'un cotxe elèctric són moltes, des de la inexistent emissió de gasos contaminants durant el seu funcionament, fins a la reducció considerable d'avaries mecàniques i costos de manteniment. A més, al no utilitzar combustible, el gasto de consum es reduïx al mínim.

María Teresa Carbonell ha indicat també que esta iniciativa, fruit del compromís de l'Ajuntament de Xixona amb el Pacte Europeu dels Alcaldes per al Clima i l'Energia, reforça l'aposta de l'equip de govern «per les energies alternatives, per millorar l'eficiència energètica i disminuir la contaminació atmosfèrica i acústica».

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar