Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1582742187822_reunion-beatriz-massa-isabel-lopez.jpg

Xixona comptarà amb un segon pediatre a partir de l'1 de març

El centre de salut de la localitat també disposarà en breu d'un retinògraf, connectat amb el servei d'oftalmologia de l'Hospital Universitari de Sant Joan d'Alacant, per a fer proves oculars als pacients amb diabetis sense necessitat que es desplacen.

El centre de salut de Xixona veurà augmentada la seua plantilla a partir del pròxim 1 de març amb la incorporació d'un nou professional de pediatria. Així li ho ha comunicat la gerent del Departament de Salut Alacant - Sant Joan d'Alacant, Beatriz Massa, a l'alcaldessa de Xixona, Isabel López Galera, en la reunió de treball que han mantingut juntament amb la tinenta d'alcalde María Teresa Carbonell.

Massa ha explicat que “la localitat està per damunt de la ràtio de xiquets que pot atendre un pediatre, que és de 900 pacients com a màxim”, per este motiu la setmana vinent s'incorpora un segon professional per a optimitzar el servei.

L'alcaldessa Isabel López Galera, per part seua, ha valorat molt positivament la incorporació d'este segon pediatre i ha agraït la sensibilitat de la gerència de l'hospital a l'hora de prendre “decisions que milloren el centre de salut a Xixona, que presta un servei molt important en la vida quotidiana del poble que hem de cuidar”.

En este sentit, en breu es dotarà al centre d'un retinògraf, per a poder realitzar proves oculars als pacients amb diabetis sense necessitat que estos hagen de desplaçar-se, com ocorre actualment. Este retinògraf serà portàtil i estarà connectat directament amb el departament d'Oftalmologia de l'Hospital de Sant Joan d'Alacant perquè des d'allí es puguen realitzar les proves diagnòstiques necessàries. 

En la reunió també es va confirmar la continuïtat del programa "Pacients amb marxa", que es va posar en marxa l'any passat i que té com a finalitat potenciar la pràctica d'exercici físic en persones amb malalties cardiovasculars cròniques per a evitar el sedentarisme i millorar la seua qualitat de vida. La iniciativa, que ha tingut un gran èxit de participació, consisteix a eixir a caminar en grup una vegada a la setmana, acompanyats per un professional sanitari que, a més de cuidar de la seua salut, els dona les indicacions necessàries.

A més, la responsable de l'hospital ha agraït a l'Ajuntament la seua col·laboració per la cessió d'un vehicle municipal per a ús dels professionals sanitaris i ha anunciat que el pròxim 24 de març s'organitzarà a Xixona una jornada de salut comunitària que comptarà amb la participació de professionals mèdics i d'infermeria que ajudaran els pacients a resoldre dubtes i inquietuds que puguen tindre.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar