Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1590911195717_carrasqueta-velocidad.jpg

Xixona exigeix mesures urgents en la Carrasqueta després de produir-se cinc accidents de moto amb ferits en només set dies

Els accidents han ocorregut en un tram de tot just 5 quilòmetres. La Policia Local ha rebut un gran nombre de queixes durant esta setmana per l'elevada concentració de motoristes en la zona.

L'Ajuntament de Xixona ha enviat una carta a la Subdelegació del Govern a Alacant en la qual sol·licita que s'augmente la vigilància i es prenguen mesures urgents respecte a l'ús que els conductors de motocicletes donen al conegut port de la Carrasqueta.

En els últims set dies s'han comptabilitzat cinc accidents de motocicletes amb ferits i s'han produït nombroses concentracions de motoristes que, segons les queixes que han arribat a la Policia Local, no sols no respecten la distància mínima interpersonal recomanada per a evitar contagis per coronavirus, sinó que excedeixen el nombre legal permés en estos moments per a les concentracions de persones. 

En este sentit, els veïns s'han mostrat alarmats “pel comportament i el mal ús que alguns conductors de motos fan de la carretera”. Per això, l'Ajuntament ha demanat a la Subdelegació que s'incrementen els controls en la zona, especialment durant els caps de setmana i festius. 

L'alcaldessa Isabel López Galera ha recordat que el problema existent amb els conductors de motos en el port de la Carrasqueta és ja històric, amb un llarg historial de morts i ferits de diferent consideració. “En este curt tram és on es concentraven la immensa majoria d'accidents de motocicletes de totes les vies públiques del terme municipal ja des d'abans que entrara en vigor l'estat d'alarma, però la situació s'ha agreujat considerablement des de la relaxació de les mesures ”, ha indicat.

L'Ajuntament de Xixona ha sol·licitat en repetides ocasions en les Juntes de Seguretat Local que es realitzen més accions de control i es prenguen mesures informatives, preventives i dissuasives per a evitar les carreres de motos i els comportaments temeraris d'alguns motoristes, “que posen en perill la salut i la vida dels veïns de Xixona”.

“Hem que tindre en compte que el port de la Carrasqueta no és un circuit de carreres, és una carretera autonòmica per on passen turismes, camions amb mercaderies, ciclistes i famílies amb xiquets xicotets, per la qual cosa infringir les normes de circulació suposa un problema greu per al municipi i un perill real per a tots”.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar