Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1572536437683_presentacio-cartell-fira-nadal-xixona.jpg

La Fira de Nadal de Xixona presenta el cartell de l'edició d'enguany

Xixona es prepara per a acollir a principis de desembre l'esdeveniment més multitudinari del Nadal, al que l'any passat van acudir més de 80.000 persones.

L'Ajuntament de Xixona i l'AEX -Associació d'Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona- han presentat el cartell oficial de l'onzena edició de la Fira de Nadal de Xixona, que tindrà lloc del 5 al 8 de desembre.

La dissenyadora xixonenca Sabina Alcaraz ha sigut l'encarregada de confeccionar enguany la imatge de la Fira, seguint la línia d'edicions anteriors en les quals els organitzadors han confiat la preparació del cartell a professionals locals.

L'alcaldessa de Xixona Isabel López Galera ha posat en valor que «des de ja mateix es puga compartir la imatge que representarà a un esdeveniment tan important per a Xixona com és la fira i fer que circule cap a tots els racons del món». 

Per la seua banda, l'autora ha explicat que a l'hora de dissenyar el cartell «buscava l'essència de la Fira i destacar sobretot el nostre dolç més emblemàtic, el torró, i també els altres productes tradicionals que s'ofereixen eixos dies i que són tan estimats pels visitants que acudeixen».

En les pròximes setmanes s'anirà desvetlant el programa d'activitats, que conformaran una àmplia oferta d'oci paral·lela a la Fira. L'alcaldessa ha avançat que «allò que podrà trobar segur qui acudisca a la Fira és una varietat enorme de productes de primera qualitat, fets per xixonencs amb el carinyo com es feien segles arrere, però també elaboracions noves i sorprenents».

L'edició d'enguany de la Fira de Nadal de Xixona mantindrà l'esperit que ha caracteritzat a este esdeveniment des de la seua primera edició. Estarà situada en la principal avinguda de la localitat i totes les parades seran d'empresaris i comerciants locals. Els visitants podran trobar la major i més variada oferta de torró, a més d'altres dolços nadalencs, gelats, productes de pa i brioixeria, decoració nadalenca, articles de regal i moltes altres coses.

En este sentit, el president de l'AEX, Pascual Sanchis, ha destacat que «la de Xixona és una fira molt específica, que es diferencia de la resta per eixe segell particular que li confereix el fet que darrere de les casetes estiga el poble de Xixona, que sempre ha destacat pel seu bon fer en l'elaboració i comercialització de productes».

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar