Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.

El cementeri municipal ha sigut ampliat i millorat recentment amb la construcció de 64 nínxols més, nous lavabos i una zona enjardinada més àmplia. Per a més avant està prevista una segona ampliació en què s'augmentarà el nombre de nínxols disponibles. 

De la mateixa manera, s'ha construït una sèrie de 84 columbaris destinats a contindre urnes cineràries en què es pot posar, igual que en els nínxols tradicionals, làpida i placa, encara que el seu preu és inferior (350 euros).

Respecte als nínxols clàssics, el seu cost varia entre els 575 euros de la 4a fila, la més alta, i els 1.500 euros de les dos fileres més baixes. Els nínxols ubicats en la zona de l'ampliació tenen un cost de 2.350 euros, perquè el preu inclou la làpida. 

Per a ampliar esta informació o resoldre dubtes concrets, es pot consultar l'ordenança que apareix ací publicada, o acudir a les oficines de l'Ajuntament. 

LÍNIA D'AUTOBÚS URBÀ 

Els dimarts a la vesprada es pot anar al cementeri amb el transport públic. Els autobusos que ixen a les 17, 17:30, 18 i 18:30 des del camp de futbol tenen parada també al cementeri. 

 
Normativa municipal
  • Règim i Govern del Cementeri Municipal

  • Taxa de cementiri municipal