Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1627463242768_escola-campus-estiu.jpg

Més de 200 joves disfruten de l’Escola-Campus 2021 de Xixona

Contacontes, tallers, manualitats i esports com futbol, tennis o rugbi són algunes de les activitats que es duen a terme durant este mes de juliol.

L’Escola-Campus 2021 de Xixona ha tingut enguany un gran èxit de participació. Més de 200 joves del municipi s'han inscrit per a gaudir de tot tipus d'activitats lúdiques, culturals i esportives.

El programa, destinat a xiquets i adolescents d'entre 3 i 14 anys, es desenvolupa entre l'1 i el 31 de juliol en el CEIP Sagrada Família i en el poliesportiu i el camp de futbol municipals. La regidora d'Educació, María Teresa Carbonell, afirma que amb este campus-escola “els xiquets i xiquetes de Xixona poden disfrutar de l'estiu amb tot tipus d'activitats esportives i d'oci d'una forma sana, saludable i divertida”. L'edil destaca a més que l'escola d'estiu és una bona alternativa per als pares i mares en facilitar-los la conciliació de la vida familiar i laboral.

L'edil ha explicat que “l'Ajuntament ha fet un gran esforç econòmic per a augmentar el nombre d'activitats i poder disposar de tot el material necessari, així com per a comptar amb més monitors, entre ells un dedicat a atendre els xiquets amb necessitats especials”. “Això no suposarà un increment del preu per als pares i mares, ja que l'aportació municipal serà major que altres anys“, ha afegit Carbonell, que també ha recordat que sempre es guarden places gratuïtes per a famílies amb pocs recursos. 

Segons l'edat dels alumnes s'han impulsat tres espais d'oci diferents. Un d'ells és l’Escola, per a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 5 anys. Cada setmana s'organitzen activitats ambientades en una temàtica concreta, com ara contacontes, tallers, manualitats o jocs de pistes. En este espai també hi ha lloc per als esports, que comencen al matí per a aprofitar les hores de menor exposició al sol.

Una altra de les alternatives de l'escola d'estiu és el Campus, dirigit a xics i xiques d'entre 6 i 14 anys aficionats a la pràctica esportiva. Juntament amb les disciplines més comunes com el futbol, el tennis o el bàsquet, els joves poden disfrutar d'altres com el rugbi, la pilota valenciana o les arts marcials des d'una perspectiva lúdica i no competitiva. A més dels esports s'ofereixen activitats com piscina, castells unflables o jocs tradicionals. 

Finalment, l'espai Urban, per a joves d'entre 6 i 14 anys, és la principal novetat de l'escola d'estiu de Xixona. Igual que en l’Escola, les activitats s'organitzen cada setmana de forma tematitzada, i inclouen classes d'expressió corporal, ball, teatre, experiments, tallers o manualitats entre altres alternatives d'oci. 

Enguany, els encarregats de gestionar l'escola-campus d'estiu són el club de futbol Xixona Esportiu i ADA Kabiles.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar