Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1628149735893_gimna_menjador_sagrada_familia-xixona.jpg

L'Ajuntament aprofita les vacances dels escolars per a accelerar les millores en els centres

Es preveu que per a l'inici del curs estiguen finalitzades les obres del nou gimnàs-menjador del CEIP Sagrada Família i la renovació del pavelló de primària del CEIP Eloy Coloma, mentre en breu s'aprovarà el projecte d'obres del CEIP Cristòfol Colom.

Les empreses responsables d'escometre les obres en els centres educatius de Xixona no han reduït la seua activitat a l'estiu sinó tot el contrari. Treballen intensament per a finalitzar algunes de les principals actuacions i que estiguen llestes de cara a l'inici del curs escolar.

La regidora d'Educació, María Teresa Carbonell, s'ha mostrat molt satisfeta per la ràpìda evolució dels treballs i ha assegurat que “el Pla Edificant posat a disposició dels ajuntaments pel Consell s'ha confirmat com un instrument molt eficaç que ha servit per a accelerar les reformes que demandaven tant els professors com els pares dels alumnes”.

L'edil, en companyia de l'alcaldessa, Isabel López, i el regidor representant de l'Ajuntament en el Consell Escolar Municipal, Eduardo Ferrer, han visitat les obres que es troben més avançades, les del gimnàs-menjador del CEIP Sagrada Família, que podrien estar acabades esta mateixa setmana. D'esta manera, els alumnes d'este col·legi podran utilitzar a la tornada de les vacances esta nova infraestructura, que era una necessitat primordial del centre des de 2011, any en què es va demolir l'anterior menjador. 

A més, en el terreny que quedava entre este edifici i la resta del centre, s'ha tractat la superfície amb terra premsada per a habilitar un nou espai amb graderies per a ús del col·legi.

D'altra banda, en el CEIP Eloy Coloma es continua treballant en la renovació del pavelló destinat als alumnes de primària, les obres de la qual culminaran previsiblement a mitjan setembre. A continuació, començaran les de l'edifici d'infantil i, per este motiu, els alumnes d'este cicle passaran temporalment a l'edifici de primària mentre els alumnes més majors seguiran a la Casa de Cultura fins a la finalització completa de les obres, prevista per a finals d'any.

En l'inici de curs ja es podrà accedir a este centre per l'entrada principal -la de l'Avinguda de la Constitució- una vegada finalitzades les obres de renovació de la zona. En este centre durant el passat curs ja es van escometre actuacions importants incloses en el Pla Edificant com la retirada de l'amiant, la substitució de l'edifici de les calderes o la modificació del pati infantil per a adaptar-lo a diferents edats.

Referent al tercer centre d'ensenyament infantil i primari de Xixona, el CEIP Cristófol Colom, el projecte inclòs en el Pla Edificant es troba en fase de revisió. Quan estiga llest, l'Ajuntament convocarà en el menor temps possible un ple extraordinari per a procedir a la seua licitació. 

Les obres d'este centre estan destinades fonamentalment a millorar l'accessibilitat dels diferents edificis, a través d'un ascensor i la substitució d'escales per rampes. A més, es canviaran les finestres i persianes, es renovaran els vestuaris i el parquet del gimnàs, s'anivellaran les pistes i se substituirà el sistema elèctric per a adaptar-lo a l'actual Pla d'Eficiència Energètica. Tot això suposarà un cost pròxim al milió i mig d'euros.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar