Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1516955657642_imgProEmpleoFormacion1.jpg

L'Ajuntament de Xixona contracta un total de 15 persones amb dificultats d'inserció laboral o de col·lectius vulnerables

Els beneficiaris pertanyents al programa Ocupació-Formació Escoles d'Ocupació Et Formem tenen, a més, la possibilitat d'obtenir un certificat de professionalitat si superen el curs paral·lel al contracte de treball.

L'Ajuntament de Xixona ha contractat, d'una banda, a 10 treballadors que realitzaran tasques d'auxiliar administratiu alhora que reben formació corresponent a l'especialitat d'Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals, amb l'objectiu d'obtenir un certificat de professionalitat en aquesta àrea . La iniciativa, que compta amb un pressupost total de 64.843,20 euros, ha estat possible gràcies al programa mixt Ocupació-Formació Escoles d'Ocupació Et Formem impulsat pel Servef i destinat a persones amb dificultats d'inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables. El curs es va iniciar el passat 29 de desembre a la Casa de Cultura i tindrà una durada de quatre mesos.

D'altra banda, el consistori jijonenco ha contractat cinc persones més gràcies a les subvencions concedides pel SERVEF dins dels programes per al Foment de l'Ocupació de l'exercici 2017/2018 i que tenen com a finalitat promoure la generació d'ocupació a través de la contractació de persones aturades pertanyents a col·lectius vulnerables per a la realització d'obres o serveis d'interès general i social.

Una de les ajudes, inclosa en el programa de subvencions en l'àmbit de col·laboració amb les corporacions locals (EMCORP), ascendeix a 21.379,98 euros i ha servit per contractar dues persones més grans de 30 anys que, durant sis mesos, realitzaran treballs administratius, de conserge i de manteniment d'edificis públics.

Així mateix, una tercera subvenció concedida dins del programa de subvencions Iniciativa Social EMCORD, amb un import de 35.034,68 €, ha servit per incorporar a tres persones més desocupades de llarga durada, que realitzaran treballs de manteniment i conservació d'edificis i espais públics municipals també durant els propers sis mesos.

L'alcaldessa de Xixona, Isabel López, ha explicat que "l'objectiu de l'equip de govern és subscriure a les diverses iniciatives que s'impulsen des de la Generalitat per facilitar que tots els ciutadans tinguin oportunitats d'accedir al mercat laboral". Per a això "des de l'Ajuntament intentem complir tots els requisits que marca el SERVEF per poder accedir als ajuts, com ara disposar d'instal·lacions homologades per impartir la formació", ha assegurat l'alcaldessa.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar