Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1519035901368_Foto jornada formativa _.jpg

Xixona disposa de nou desfibril·ladors i compta ja amb un per a cada 800 habitants

L'Ajuntament ha format policies locals, conserges i monitors per a poder atendre possibles eventualitats i té previst realitzar nous cursos oberts a tota la ciutadania . Les AMPA, en col·laboració amb el consistori, han dut a terme sessions formatives per als pares i mares d'alumnes.

L'Ajuntament de Xixona ha adquirit cinc desfibril·ladors que ja estan disponibles en cas de necessitat. Es troben situats en la casa consistorial, en la Casa de Cultura, en el poliesportiu municipal i en els cotxes de la Policia Local. Estos desfibril·ladors s'unixen als ja existents en els quatre centres educatius de la localitat (CEIP Cristòfol Colom, CEIP Eloy Coloma, CEIP Sagrada Família i IES Xixona), costejats gràcies a una campanya impulsada per les AMPA en la que també va col·laborar el consistori. 

Xixona compta així amb un total de nou desfibril·ladors ubicats en punts estratègics del municipi i es convertix en la localitat millor equipada i preparada en este sentit, comptant amb un d'estos aparells sanitaris per aproximadament cada 800 habitants. L'Ajuntament ja tenia des de feia anys un desfibril·lador en el cotxe de la Policia, i ara s'ha renovat i ampliat considerablement la dotació d'equips.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ricardo Mira, explica que "tindre la possibilitat de salvar una vida no té quantificació i per això creiem que és una inversió totalment justificada". Durant els últims mesos, l'Ajuntament ha impartit formació per a l'ús de desfibril·ladors als integrants de la Policia Local, als monitors d'escoles esportives i als conserges de les instal·lacions municipals, perquè qualsevol d'ells puga utilitzar-los en cas de necessitat davant d'una eventual parada cardiorespiratoria. "Atendre immediatament a un pacient que ha patit una parada cardíaca pot ser determinant per a salvar-li la vida", recorda el regidor. El passat any també es van impartir dos cursos dirigits als pares d'alumnes i la voluntat de la Regidoria de Seguretat és repetir-los durant 2018, però oberts esta vegada a tota la ciutadania, perquè qualsevol persona interessada puga adquirir nocions bàsiques de primers auxilis amb desfribilador.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar