Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

1521137641793_Foto Sagrada Familia.jpg

Els tres centres escolars de Xixona es beneficien del Pla Edificant

Entre les actuacions previstes es troba la construcció d'un pavelló que faça les funcions de gimnàs i menjador en el col·legi Sagrada Família

L'Ajuntament de Xixona ha rebut contestació de la Conselleria d'Educació per a seguir la tramitació del Pla Edificant. A esta iniciativa de millora de les instal·lacions educatives, la regidora d'Educació, Mª Teresa Carbonell, va traslladar les peticions aprovades per cada un dels consells escolars de centre.

El consistori xixonenc podrà dur a terme els treballs de condicionament que requerien els centres escolars del municipi gràcies al fet que la Conselleria d'Educació ha donat el vistiplau als projectes presentats per l'equip de govern i que inclouen la construcció d'un pavelló que faça les funcions de menjador i gimnàs en el col·legi Sagrada Família, una reivindicació històrica de la comunitat educativa.

Les actuacions seran sufragades totalment per la Generalitat a través del Pla Edificant, segons ha informat Carbonell, qui ha explicat que el següent pas és realitzar les memòries tècniques -una per centre-, en les quals s'inclouran els detalls de cada un dels projectes.

‘’Estem molt contents perquè per fi podrem realitzar totes les millores que necessiten els nostres centres i li ho hem d’agrair al govern valencià, que està complint, comprometent-se de forma molt seriosa amb l'educació’’, assegura la regidora d'Educació.

Respecte a les obres, en el col·legi Sagrada Família, a més de dur-se a terme la construcció d'un nou edifici que continga un gimnàs i zona de menjador, es crearà un magatzem en l'espai en què estaven els antics vestidors. L'antic pavelló va ser derrocat per problemes estructurals fa set anys, amb la promesa de reconstruir-lo immediatament. Una promesa incomplida per l'anterior Consell.

En el CEIP Cristòfol Colom es procedirà a millorar l'accessibilitat dels diferents edificis, alhora que se substituiran totes les finestres i persianes, així com el sistema elèctric per tal d’adaptar-lo a la normativa i complir el Pla d'Eficiència Energètica. De la mateixa manera, es canviarà el parquet del gimnàs, s'instal·larà un equipament de jocs en el pati d’Infantil, nou i més complet, a més de crear zones d'ombra, anivellar les pistes i pintar parets i fatxades, entre altres treballs.

De la mateixa manera, en el col·legi Eloy Coloma es procedirà a la reparació de les cobertes dels pavellons d'infantil i primària, on també se substituiran les finestres per a adaptar-les a les exigències del Pla d'Eficiència Energètica. Així mateix, es modificarà el pati infantil per a adaptar-lo a diferents edats.

Igualment, la regidora d'Educació ha assegurat que també “es renovarà completament la pista esportiva, es pintarà l'exterior dels dos edificis, es reformarà la zona de les escalinates exteriors d'accés i s’adequarà la sala de calderes per a retirar una xicoteta àrea on encara queda amiant’’. La data d'inici de les obres queda supeditada a l'adhesió a Edificant a través del Ple, la redacció de les memòries i del trasllat de competències per part de la Generalitat perquè l'Ajuntament puga iniciar els tràmits.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar