Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1525792127169_tapeando_con_turron_por_jijona.jpg

Comença la ruta gastronòmica Tapeando con Turrón por Jijona que se celebra del 4 al 27 de maig

Un total d'11 establiments hostalers participen en la sèptima edició d'este certamen de tapes, organitzat per l'Ajuntament i l'Associació d'Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona -AEX-, per a demostrar que el torró és un ingredient versàtil que es pot utilitzar en la cuina i consumir durant tot l'any.

Xixona ha iniciat la sèptima edició de la ruta gastronòmica Tapeando con Turrón por Jijona, que estarà en marxa fins al pròxim 27 de maig i en la qual participen onze establiments de la localitat, presentant tapes que tenen el torró com a ingredient principal.

Es tracta d'una ruta de tapes diferent que «oferix el que no tenen altres, per eixe sabor inconfusible que els dóna el torró», explica Isabel López, alcaldessa de Xixona, que assegura que «és un ingredient perfecte per a donar-li un toc diferent a les tapes, que sorprèn a tot aquell que les prova i que s'ha convertit en quelcom molt utilitzat per a la cuina d’avantguarda».

El Tapeando con Turrón por Jijona és, a més, un concurs gastronòmic en què els bars, cafeteries, restaurants i gelateries participants opten a aconseguir premis com el de Millor Tapa amb Torró, un reconeixement atorgat per un jurat i que està dotat amb 500 euros, concedits pel Consell Regulador IGP Xixona i Torró d'Alacant. També estan en joc el premi a la Millor Tapa i a la tapa amb Millor Presentació, triats pel públic a través dels seus vots i dotats amb 400 i 300 euros, concedits per les empreses Dipse Company i Almendra y Miel, respectivament.

Identificar als locals integrants de la ruta és molt senzill, perquè l'Ajuntament ha creat un localitzador que cada establiment tindrà en la porta i que informa els clients que participa en el concurs de tapes de Xixona. 

La regidora de Turisme, María Núñez, ha explicat que «en el Tapeando con Turrón por Jijona guanyem tots, no sols els locals participants, perquè el públic també pot aconseguir atractius regals omplint una cartilla amb els segells dels establiments inclosos en la ruta i amb els seus vots per a les millors tapes».

Els que aconseguisquen un mínim de cinc encunys de locals diferents, optaran a guanyar un viatge, una nit d'hotel, un sopar gourmet per a dos o un lot de dolços típics de Xixona, entre altres premis. Així mateix, les xarxes socials tindran, un any més, un protagonisme especial durant el Tapeando. Els que compartisquen les seues imatges tapejant amb el hashtag #TapeandoXixona entraran automàticament en el sorteig d'un pack denominat Xixona Experience i que està compost per una nit d'hotel i diversos productes gourmet amb segell xixonenc.

El president de l'AEX, Pascual Sanchis, ha animat als visitants a aprofitar el Tapeando per a descobrir «l’oferta tan variada i de qualitat que oferixen els establiments i les botigues de Xixona». Sanchis ha afegit que «a Xixona estem molt especialitzats i fem bones, no sols les tapes sinó qualsevol tipus de menjar».

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar