Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1525792579454_foto_vehiculo_fobesa.jpg

Xixona millora el servici de recollida de brossa i neteja viària

S'incorporen dos vehicles nous per a millorar el servici de recollida de residus i neteja viària

L'Ajuntament de Xixona i l'empresa concessionària del servici de recollida de residus i neteja viària, FOBESA, posen en marxa un conjunt de millores per a oferir als veïns de la localitat un servici més efectiu, còmode i el més important, respectuós amb el medi ambient.

Les noves incorporacions d'un vehicle totalment elèctric i una agranadora amb l'última tecnologia pel que fa a neteja viària, asseguren un servici excel·lent, sense contaminació acústica i sense emissions de gasos, que permet als veïns de Xixona disfrutar d'un municipi més net, silenciós i respectuós amb el seu entorn.


Nou servici de recollida de residus selectius en el nucli antic

El nou servici de recollida de residus porta a porta, que es va iniciar el passat dia 2 de maig, té la intenció de facilitar als veïns la separació selectiva dels residus i aconseguir incrementar els percentatges d'arreplega de residus reciclables en el municipi. 

Este servici de recollida de bosses s'efectua en el nucli antic de la localitat i afecta totes les fraccions de residus: paper i cartó, envasos lleugers, vidre i resta. S'ha treballat realitzant una campanya informativa completa, amb tríptics i calendaris per a informar tots els veïns d'este nou servici i assegurar l'èxit de la seua implantació.

Paral·lelament, s'inicia el nou servici de recollida de cartó per a comerços, que busca facilitar als comerciants de Xixona la separació d'este tipus de residu 100% reciclable. De la mateixa manera s'ha ampliat l'horari de l'ecoparc, obrint els diumenges de 09.00 a 13.00 hores per a facilitar l'ús de les instal·lacions als veïns de Xixona.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar