Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1526376534417_Reunión vecinos Sagrada Familia_.jpg

Reunió amb els veïns del Barri Sagrada Família

L'Ajuntament de Xixona i els representants de l'Associació de Veïns del Barri Sagrada Família, presidits per Vicenta Verdú, han mantingut una reunió per a analitzar l'evolució de les obres de renovació d'infraestructures i paviments en la barriada. 

La regidora d'Urbanisme i Obres Públiques, María Teresa Carbonell, i el primer tinent d'alcalde, Ricardo Mira, han oferit informació sobre l'estat actual dels treballs, que transcorren segons els terminis previstos i que, per tant, finalitzaran durant el mes de juny.

Els representants veïnals han tingut l'oportunitat de resoldre diferents dubtes, relatius fonamentalment als aparcaments, ja que per a facilitar l'accessibilitat en els carrers del barri es duran a terme algunes modificacions de les zones d'estacionament. En tot cas, el nombre total de places que resultarà serà fins i tot superior a l'actual.

Les obres de millora que s'estan duent a terme en el barri Sagrada Família formen part d'un projecte finançat per la Diputació d'Alacant, amb un pressupost de 449.999 euros, i serviran per a renovar voreres, paviments i xarxes de sanejament i abastiment.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar