Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1531130352850_entrega_premios_tapeando.jpg

El restaurant L’Entrepà i la Cervecería Doble L s’emporten els premis a les millors tapes de la passada edició del Tapeando

A més dels establiments, els consumidors també han rebut suculents premis entre els quals es troben un viatge valorat en 500 euros i unes nits d'hotel

L'Ajuntament de Xixona i l'AEX -Associació d’Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona- han entregat els premis corresponents a l'edició d'enguany del certamen gastronòmic Tapeando con Turrón por Jijona.

El premi a la millor tapa amb torró, que va ser decidit per l'actriu Nuria Herrero, jurat d'esta edició, ha sigut per a la tapa ‘’Polvorón’’, del restaurant L’Entrepà, una croqueta de torró de Xixona i boletus amb cruixent de quicos, presentada amb el característic embolcall dels polvorons, un dels dolços típics de la localitat. Este premi està dotat amb 500 euros concedits pel Consell Regulador IGP Jijona y Turrón de Alicante.

El premi a la millor tapa i a la millor presentació es triaven a través de la votació dels consumidors. El primer ha recaigut en el ‘’Ravioli crujiente’’ de la Cervecería Doble L, un rotllet farcit de secret i ceba escalfada amb salsa de torró de Xixona. El premi per a esta categoria és de 400 euros, atorgats per Dipse Company SL.

Per la seua banda, la tapa amb millor presentació ha sigut una altra de les propostes del restaurant L’Entrepà, la ‘’Tarrina’’, una sorprenent creació de galta i pollastre coronada amb puré de creïlla violeta al torró. Este premi està dotat amb 300 euros concedits per l'empresa Almendra y Miel.

A més, també s'han sortejat premis per als clients: un viatge valorat en 500 euros, oferit pels establiments participants, un lot Xixona Experience by B-News Comunicación, amb nit d'hotel i productes gourmet xixonencs, una nit d'hotel a la Casa Rural Jijona, un sopar gourmet per a dos persones en L’Entrepà, dos desdejunis complets en Heladería Antiu Xixona Gelats Guti i una safata assortida de dolços típics de Pastelería Escoda.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar