Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1601808632612_afa-ayuntamiento-semana-alzheimer-xixona.jpg

L'Ajuntament destina 300.000 euros a les obres d'adequació de la nova seu d’AFA

L'associació ha celebrat la IX Setmana de l'Alzheimer sense actes públics, a causa de la Covid-19,  però amb diverses activitats a nivell intern.

El ple de l'Ajuntament ha aprovat sense cap vot en contra la modificació de crèdit de 300.000 euros per a dotar de partida econòmica el projecte d'adequació de l'edifici que albergarà la nova seu d’AFA Xixona i Comarca. 

L'immoble, situat en el número 20 del carrer Torre de les Maçanes, és de propietat municipal i serà cedit mitjançant conveni a l'associació, una vegada que es duguen a terme les obres d'accessibilitat i adaptació a les necessitats dels usuaris.

La regidora de Serveis Socials, María Teresa Carbonell, ha explicat que “el consistori ha adquirit recentment este edifici, ampli i funcional, amb l'objectiu de convertir-lo en la nova seu d’AFA, un col·lectiu que està realitzant una gran labor amb els malalts d'alzheimer i les seues famílies i que mereix tindre un espai amb les millors condicions possibles per a desenvolupar eixe servei”. El projecte de reforma ja s'ha contractat i l'objectiu de l'Ajuntament és licitar les obres abans que acabe l'any. 

AFA Xixona i Comarca ha celebrat estos dies la IX Setmana de l'Alzheimer que enguany, a causa de la Covid-19, ha vist reduït el seu programa d'actes públics. A causa de l'especial vulnerabilitat del col·lectiu d'usuaris de l'associació, no s'ha pogut realitzar cap activitat oberta com en anys anteriors, encara que sí que s'han dut a terme diverses accions a nivell intern, algunes de les quals han sigut difoses a través de les xarxes socials.

María Teresa Carbonell ha explicat que “des de l'Ajuntament hem subministrat tot el material de prevenció necessari enfront de la Covid-19 que ens ha sol·licitat l'associació per a poder continuar treballant amb normalitat, complint amb les mesures necessàries”.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar