Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1520600358973_fira_nadal_xixona.jpg

La desena edició de la Fira de Nadal de Xixona ja té data i se celebrarà del 6 al 9 de desembre

L'Ajuntament i l'AEX han mantingut ja diverses reunions amb l'objectiu de definir els detalls d'una edició que serà especial perquè se celebrarà la primera dècada de vida de la Fira

La desena edició de la Fira de Nadal de Xixona se celebrarà enguany del dijous 6 al diumenge 9 de desembre, aprofitant com tots els anys el pont que inclou els festius de la Constitució (dia 6) i de la Immaculada Concepció (dia 8). D'esta manera, la Fira recupera la seua duració original de quatre dies, després que l’any anterior la disposició dels festius afavorira que se n'augmentara en un i fóra de cinc jornades. Les dates han sigut referendades pels comerciants participants, a través d'enquestes realitzades al terme de l'edició de 2017.

Els organitzadors de l'esdeveniment - l'Ajuntament de Xixona i l'Associació d’Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona - han mantingut diverses reunions durant els mesos de gener i febrer amb l'objectiu de planificar amb l'antelació suficient la pròxima edició de la Fira, que serà especial ja que es complix una dècada des de la seua primera edició. L'esdeveniment més multitudinari del Nadal aconseguix esta cota gràcies a la gran implicació del poble de Xixona i a les excel·lents xifres de visitants que s'han registrat des de les primeres edicions, que han convertit esta Fira en una cita imprescindible del mes de desembre.

Amb este gran aparador de torrons i dolços tradicionals, al qual cal afegir altres productes que s'elaboren en la localitat com el gelat o el xocolate, Xixona es reivindica novament com el lloc més dolç del món, la marca ciutat registrada en 2016 davant de l'EUIPO amb la que el municipi pot comptar per a distingir no sols els seus productes, sinó també el seu vessant turístic, els seus referents culturals, així com l'estil de vida.

Subvenció de la Generalitat

La Generalitat Valenciana ha concedit a l'Ajuntament de Xixona una assignació de 12.000 euros per al conjunt de projectes duts a terme en la passada edició de la Fira de Nadal. Esta ajuda econòmica forma part d'una línia de subvencions prevista en el pressupost de Presidència de la Generalitat, que té com a finalitat protegir el treball que realitzen les entitats i persones físiques destacades per la promoció sociocultural de la Comunitat Valenciana.

Per a l'alcaldessa de Xixona, Isabel López, esta subvenció ‘’és la constatació que la Fira s'ha convertit en un referent i ha trascendit allò local’’. López ha explicat que ‘’també servix per a donar valor a l'esforç que es realitza des d'este sector productiu, que exporta a tot el món un producte tan nostre com el torró. Així mateix, gràcies a l’aportació econòmica de la Generalitat, els visitants que vénen de forma massiva durant la Fira podran disfrutar de novetats i millores l'any que ve i seran els primers beneficiats’’.

L'aportació fa patent l'aposta de la Generalitat pels productes valencians i, més en concret, pels que s'inclouen en la campanya ‘’El nadal és valencià’’, on Xixona té una importància destacada com a bressol del torró i el lloc més dolç del món. L'alcaldessa agraïx el suport a un esdeveniment ‘’que funciona, que té el recolzament del públic i que s'ha convertit en el baluard d'un sector productiu de la nostra terra’’.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar