Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1522215286952_Ayudas natalidad__.jpg

Xixona destina 8.000 euros per a ajudes a la natalitat

L'objectiu de l'Ajuntament, amb estes aportacions de 150 euros per fill, és contribuir al foment de la natalitat i la conciliació familiar en la localitat

L'Ajuntament de Xixona ha obert el termini de presentació de sol·licituds de les ajudes per al foment de la natalitat i l'empadronament en el municipi, a les quals destinarà un pressupost total de 8.000 euros. Les subvencions, de 150 euros per fill, van destinades a tots els naixements i adopcions produïts en la localitat des de l'1 de desembre de 2016 fins al 31 de desembre de 2017.

Les famílies poden presentar la instància per a rebre una d'estes aportacions fins al pròxim 9 de maig en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, juntament amb la documentació necessària. També és requisit que la sol·licitant estiga al corrent del compliment de les seues obligacions econòmiques amb la hisenda municipal i que estiga empadronada durant, almenys, els dos anys anteriors al naixement o adopció.

María Teresa Carbonell, regidora de Serveis Socials, ha subratllat el compromís de l'equip de govern amb el foment de la natalitat, així com amb la millora de les condicions de conciliació de la vida familiar i laboral per als xixonencs. «Som conscients que encara queda molt treball per fer en este sentit, però estes ajudes són el nostre granet d'arena». Tota la informació de les bases de la convocatòria i els models de sol·licitud d'estes ajudes estan disponibles en el portal municipal xixona.es.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar