Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1522215551627_Calle Terradets rehabilitación edificios.jpg

L'Ajuntament de Xixona aportarà més de 6.000 euros en ajudes per a la realització d'informes d'avaluació d'edificis

Amb esta línia de subvencions, que beneficia principalment a edificis del nucli antic, es pretén fomentar l'estudi i coneixement de l'estat real dels edificis més antics com a primer pas per a la realització de millores

L'Ajuntament de Xixona ha aprovat la concessió de 6.339,82 euros per a un total de 24 ajudes a propietaris i comunitats de veïns a fi que realitzen informes d'avaluació d'edificis -IEE-, el document que acredita la situació en què es troben els immobles en relació al seu estat de conservació, les condicions d'accessibilitat i el grau d'eficiència energètica. Les subvencions oscil·len entre els 30 i els 508 euros i estan destinades a sufragar part dels honoraris de la redacció dels informes.

L'objectiu de l'Ajuntament és fomentar la realització d'IEE, especialment en els edificis de residència col·lectiva més antics de Xixona, amb la finalitat de facilitar el coneixement real del seu estat i la possibilitat d'optar a futures subvencions de millora i rehabilitació en què un dels requisits bàsics és disposar d'este informe.

Els criteris per a atorgar-les es basen en l'antiguitat i ubicació de les edificacions. En este sentit, María Teresa Carbonell, regidora d'Urbanisme, ha explicat que “la gran majoria d'estes ajudes han beneficiat a titulars d'edificis del nucli antic de Xixona, que és una zona que tenim molt interés a rehabilitar i millorar, perquè és un dels grans atractius del nostre poble”. Les subvencions concedides han sigut per a edificis situats en els carrers Abadia (3), Carreret, Colomers, Font Nova, Galera, Josep Hernández Mira, les Parres (2), Maria Dolors Miquel, Carrer Nou (2), Plaça Nova, Raval, Ricard Ayela, Santa Anna (2) i Sant Pasqual (2), tots ells situats en la part històrica de Xixona. També reben subvenció tres edificis situats als carrers Alacant, Onil i Santa Faç.

En total es van presentar 25 sol·licituds, de les quals només s'ha denegat una per no haver presentat la documentació requerida.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar