Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1523036429408_espartal_iii.jpg

Xixona impulsa la implantació d'empreses en el municipi per a reforçar la seua aposta com a gran nucli industrial de la província

El Parc Empresarial L’Espartal III, situat estratègicament en l'eix Alacant-Alcoi, disposa d'un total de 76 parcel·les per a ús industrial, terciari i magatzem, amb tots els servicis

L'Ajuntament de Xixona aposta per potenciar més encara el municipi com a gran nucli industrial de la província d'Alacant, a través de la implantació de noves empreses en el parc empresarial L’Espartal III, que comercialitza l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial -IVACE-.

Uns dels avantatges d'este polígon industrial és que està situat estratègicament en l'eix Alacant-Alcoi, junt a la CV-800, a tan sols 35 quilòmetres de l'aeroport de l’Altet i a 25 km del port de la capital de la província. Les comunicacions per carretera són igualment avantatjoses amb fàcil accés a vies fonamentals per al transport per carretera com l'A7, AP7 i A31

Del total de 76 parcel·les que componen l'àrea, en l'actualitat hi ha disponibles 42 per a venda o lloguer. La seua dimensió oscil·la entre els 900 i més de 5.000 metres quadrats amb un índex d'ocupació màxima del 75%.

L'alcaldessa, Isabel López, ha indicat que “el caràcter industrial de Xixona és indiscutible, no sols perquè som el referent mundial en la producció de torró i gelat, sinó també perquè en l'actualitat som seu d'importants mercantils internacionals que han trobat en el nostre poble i en els xixonencs els vímets necessaris per a desenrotllar el seu negoci”. En este sentit, cal recordar que Procter & Gamble té a Xixona una de les seues principals seus de tota Espanya, sent actualment la factoria amb més treballadors en la província d'Alacant.

A Xixona s'elabora un gran volum de torrons, dolços tradicionals, gelats i xocolates, i la seua posició destacada en tots estos sectors ve referendada per ser seu de les principals associacions: el Consell Regulador IGP Xixona i Torró d'Alacant, la TDC (Associació de Fabricants de Torró, Derivats i Xocolate) i ANHCEA (Associació Nacional de Gelaters Artesans). López ha insistit en el fet que “no només tenen lloc a Xixona les indústries alimentàries, sinó que qualsevol professional, emprenedor o empresa del sector que siga pot realitzar el seu treball des d'ací, perquè disposem dels recursos necessaris per a facilitar la seua implantació”.

Per la seua banda, l'IVACE ha creat diverses modalitats de comercialització de les parcel·les, el preu de la qual se situa en 46,08 euros, el metre quadrat. A més de la compravenda tradicional, els interessats poden optar a l'adquisició de les parcel·les amb un pagament ajornat o exercir el dret de superfície.

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial també oferix la possibilitat de realitzar un arrendament Ad Aedificandum, per mitjà del qual l'IVACE cedix l'ús de la parcel·la de la seua propietat a l'empresa adjudicatària que queda obligada a la construcció d'una nau o edificació, que pertanyerà en tot moment a l'Institut Valencià, i haurà de romandre-hi en règim d'arrendament durant la resta del termini assenyalat en el plec de condicions de l'adjudicació.

Els detalls de la comercialització de L’Espartal III de Xixona poden consultar-se en la secció sobre parcs empresarials de la web de l'IVACE, a la qual es pot accedir directament des del portal municipal xixona.es.

A més de L’Espartal III, Xixona compta també amb sòl i naus disponibles en altres polígons de la localitat amb ubicació i servicis semblants.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar