Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1525792334097_Showcooking_Entrepa.jpg

Showcooking de tapes amb torró en Alicante Gastronómica

Xixona ha tingut una presència destacada en l'última jornada de la fira Alicante Gastronómica, amb un showcooking on han participat les cuineres de dos dels tres restaurants que van obtindre premi en la passada edició del Tapeando con Turrón por Jijona. Les representants de Cerveseria Doble L i L’Entrepà han elaborat les tapes «Greixonera turronera» i «Penyes de Roset», respectivament, amb les quals van aconseguir fer-se amb els guardons.

El públic ha pogut degustar les tapes i comprovar com el torró és un ingredient molt versàtil en la cuina que es pot utilitzar per a donar un toc diferent i sorprenent a plats tant dolços com salats.

Xixona ha comptat amb un estand propi durant els quatre dies de fira, en el qual els visitants han pogut provar el torró de Xixona i Alacant, així com dolços típics de la localitat. També s'ha donat a conéixer el Tapeando con Turrón por Jijona, un certamen gastronòmic que estarà en marxa fins a finals de mes.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar