Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1542370525787_Pabellón Xixona 1b.jpg

El nou pavelló poliesportiu de Xixona serà una realitat gràcies a l'acord entre PSOE i Més Xixona

Els grups municipals PSPV-PSOE i Més Xixona en l'Ajuntament de Xixona han aconseguit un acord per a aprovar el projecte de construcció del nou pavelló poliesportiu municipal. El suport haurà de ser confirmat en el ple municipal, on es portarà a votació el projecte juntament amb la corresponent modificació de crèdit per a dotar-lo de partida econòmica.

El futur recinte esportiu posarà solució a una reivindicació històrica dels veïns de Xixona. Es tracta d'un pavelló de 5.177 m2, dividit en tres plantes, amb capacitat per a 554 espectadors. El projecte té un cost de 3.346.330 euros (+IVA) en els quals s'inclou tant la construcció de l'edifici com la urbanització de la zona, en la qual s'habilitarà un aparcament propi. L'empresa que ho ha redactat ha sigut Santa Tecla Arquitectos.

El pavelló donarà cabuda a dos pistes multiesportives homologades -amb possibilitat d'afegir nous espais més endavant- i complirà totes les mesures legals i establides per les diferents federacions esportives, amb la finalitat que es puguen celebrar competicions oficials. Serà un edifici totalment accessible i eficient energèticament.

El recinte estarà situat al costat de l'actual poliesportiu municipal, per a un millor aprofitament de tots els recursos esportius amb els quals compta Xixona, i a escassos metres del centre de salut i la parada de l'autobús urbà. 

Els grups PSPV-PSOE i Més Xixona consideren que el consistori es troba en un moment idoni per a dur a terme grans inversions, en haver-se acollit a diverses línies de subvencions que permetran minimitzar els costos per a les arques municipals, que d'altra banda es troben totalment sanejades. A més d'esta important inversió, l'Ajuntament té també previstes altres actuacions de pes com són la rehabilitació de la Casa Rovira perquè siga seu de la biblioteca municipal, les millores en els col·legis a través del Pla Edificant, l'impuls als polígons amb prop de dos milions d'euros procedents de l'IVACE, el pla d'implementació del casc antic -on s'injectaran 1’7 milions d'euros-, la rehabilitació del castell o un estudi per a valorar possibles ubicacions per a un nou auditori.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar