Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

 • Taller "Recicla i decora"

  Taller "Recicla i decora"

  11 abr. Llegir més

Regidories relacionades
1542738568003_foto presentacio projecte.jpg

Xixona acull el projecte #In/Sostenible del Fons Valencià per la Solidaritat

Durant esta setmana es duran a terme diverses activitats en la localitat que tindran com a objectiu conscienciar sobre la necessitat de tenir uns hàbits de consum més responsables

La sala municipal El Teatret de Xixona ha acollit l'acte de presentació del projecte #InSostenible del Fons Valencià per la Solidaritat. L'alcaldessa del municipi, Isabel López Galera i el gerent del Fons, Esteve Ordiñana Bataller, han donat a conèixer el projecte, que té com a objectiu informar i sensibilitzar a la població valenciana sobre què són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides i de la importància de la seua participació per a aconseguir-los, incidint en la producció i el consum sostenible, amb la finalitat d'enfortir la presa de consciència sobre els hàbits de consum responsables. 

El projecte #InSostenible, cofinançat per la Direcció General de Cooperació de la Generalitat Valenciana, està format per un conjunt d'accions conscienciadores, com l'exposició «#InSostenible. Un camí cap a la sostenibilitat», que podrà visitar-se fins al 24 de novembre en la sala d'exposicions El Teatret en horari de 17:30 fins a les 20:30 hores. 

Dins de la programació d'activitats del projecte que es desenvoluparan a Xixona també destaca el taller «Soc conscient de quin consum faig», en el qual participaran alumnes dels col·legis Sagrada Família i Eloy Coloma, juntament amb l'IES Xixona.

Finalment, i dirigit a un públic familiar, demà dimecres 21 de novembre, a les 18:00 hores, es representarà en el Teatret el conte teatralitzat «Vamos a buscar un tesoro» de Janosch, una història pensada per a sensibilitzar i conscienciar al públic sobre la necessitat i la urgència de canviar els hàbits i la forma de consum per a no acabar amb el planeta. 

El projecte #InSostenible ha recorregut ja 18 municipis de la Comunitat Valenciana i finalitza el seu itinerari de 2018 a Xixona, amb un total de més de 2.789 visites a l'exposició, 1.816 participants en els tallers i 927 persones assistents a les activitats lúdiques del projecte, fins a hui.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar