Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1551986358091_visita_jose_maria_angel.jpg

Ajuntament i Generalitat ultimen els detalls de la seu permanent de bombers forestals a Xixona

El director general d'Emergències, José María Ángel Batalla, ha visitat la parcel·la en la qual estarà situada la seu i ha mantingut reunions tant amb els bombers forestals ubicats a Xixona com amb l'alcaldessa Isabel López Galera i la 2ª tinent d'alcalde, María Teresa Carbonell, per a l'inici de les obres.

L'Ajuntament de Xixona ve reivindicant des de fa anys la creació d'una seu permanent dels bombers forestals a Xixona, una petició que ha obtingut resposta en esta legislatura per part de la Generalitat i que es convertirà en una realitat. 

El director general d'Emergències, José María Ángel Batalla, ha mantingut sengles reunions, tant amb els membres de la brigada per a conèixer les seues inquietuds i tractar assumptes de procediment intern, com amb l'alcaldessa i la segona tinent d'alcalde de Xixona, amb l'objectiu d'agilitzar els permisos necessaris per a l'inici de les obres de construcció.

La seu permanent de la brigada forestal de Xixona estarà situada en uns terrenys públics situats en el carrer Bernat, en el polígon industrial de Segorb, al costat de la CV-800, la qual cosa facilitarà l'eixida ràpida dels efectius per esta via per a cobrir qualsevol contingència en el menor temps possible. El cost total del projecte de creació i dotació de la seu anirà a càrrec de la Generalitat, mentre que l'Ajuntament, a més de cedir els terrenys de titularitat municipal, s'encarregarà de posar tots els serveis necessaris a peu de parcel·la.

En aquest sentit, l'alcaldessa Isabel López Galera ha destacat que «des de que l'anterior govern autonòmic va eliminar la brigada forestal a Xixona la nostra lluita ha sigut recuperar-la, entre altres coses perquè entenem que la nostra ubicació és la més efectiva a l'hora d'acudir a resoldre qualsevol incidència que es puga produir».

López Galera ha mostrat així la seua satisfacció per la millora en «la política contra incendis de la Generalitat i pel fet que s'haja reforçat el sistema de prevenció, s'haja augmentat la dotació de recursos als municipis i decidit situar a la brigada permanentment a Xixona».

La situació estratègica de la localitat, un dels municipis amb major massa forestal de la província d'Alacant, porta d'accés a la muntanya, molt prop de la costa i amb excel·lents comunicacions, ha sigut decisiva.

Actualment, els bombers de la brigada treballen des d'una seu provisional situada en una nau industrial en el polígon Espartal II, també a Xixona. 

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar