Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades
1551987168897_taller_empleo.jpg

Un total de 12 persones majors de 25 anys es beneficien del Taller d'Ocupació «Acció Cultural Xixona»

Els participants rebran durant un any un total de 485 hores de formació i més de 1.400 de treball remunerat en àrees municipals com Turisme, Cultura, Festes o Benestar Social, entre d’altres.

El taller d'ocupació «Acción Cultural Xixona», dirigit a persones majors de 25 anys que es troben en situació d’atur i recerca activa de treball, contempla la realització de tot tipus d'accions de dinamització i animació sociocultural dependents de diferents àrees municipals com Turisme, Cultura, Joventut, Festes, Esport, Benestar Social i Normalització Lingüística.

El programa, que es va iniciar el passat mes de setembre, té dotze mesos de durada i es compon d'un total de 485 hores de formació en les quals els participants rebran, d'una banda, nocions útils per a la recerca eficaç d'ocupació i, per un altre, formació específica per a les funcions que van a desenvolupar. A més, el taller suposa un total de 1.400 hores de treball remunerat amb un salari equivalent al mínim interprofessional, que recentment s'ha incrementat en un 22% fins a arribar als 900 euros.

En este sentit, l'alcaldessa Isabel López destaca el fet de «poder donar formació i opció de treballar a persones en situació d’atur durant tot un any, al mateix temps que s'impulsen projectes i activitats que enriqueixen la vida social i cultural de Xixona».

Este taller d'ocupació conclourà a la fi del pròxim mes de setembre amb el lliurament de diplomes i certificats per als participants. S'està desenvolupant en la Casa de Cultura, les instal·lacions de la qual han sigut homologades prèviament per a complir amb el que marca la convocatòria d'este tipus de tallers.

L'objectiu és afavorir la formació i l'accés al mercat laboral de persones aturades, especialment joves i col·lectius prioritaris com el de les dones víctimes de violència de gènere, les persones amb discapacitat, en situació o risc d'exclusió social, majors de 55 anys, amb baixa qualificació i en atur de llarga durada, al mateix temps que es realitzen treballs d'interès general per al municipi de Xixona.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar