Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Novetat en l'autobús urba i interurbà

  14 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

 • Taller "Recicla i decora"

  Taller "Recicla i decora"

  11 abr. Llegir més

Regidories relacionades
1582136952664_sagrada-familia-xixona.jpg

L'Ajuntament licita la construcció del nou gimnàs-menjador del CEIP Sagrada Família

Les obres tindran una duració de nou mesos i serviran per a posar solució a una reivindicació històrica de la comunitat educativa.

L'Ajuntament de Xixona ha aprovat l'adjudicació de les obres de construcció d'un edifici destinat a gimnàs -amb lavabos i vestuaris- i a menjador escolar amb cuina en el CEIP Sagrada Família, on també s'adequaran els antics vestuaris situats al costat del camp de futbol perquè es puguen utilitzar com a magatzem. Totes estes actuacions han sigut licitades per un import total de 949.823,78 euros (IVA inclòs), que serà aportat íntegrament per la Conselleria d'Educació a través del Pla Edificant. L'empresa Construcciones Forticada S.L. ha sigut la que ha obtingut una millor puntuació de totes les que han concorregut al procés públic de licitació.

Les obres previstes del nou edifici, que disposarà d'una superfície útil total de 705,90 m², inclouen, a més, la construcció d'un nou mur per a separar el recinte on es construirà el gimnàs-menjador i l'actual camp de futbol municipal, després que un dels temporals de vent d'este hivern enderrocara un tram de la paret que hi ha darrere de les graderies. A causa de la urgència, esta serà la primera actuació que es duga a terme, ja que actualment la graderia del camp de futbol està acordonada per precaució.

El termini total d'execució de l'obra és de nou mesos i, quan estiga finalitzada, es posarà així el punt i final a una reivindicació històrica de la comunitat escolar del municipi, ja que el CEIP Sagrada Família no comptava amb un espai específic per a ser utilitzat com a gimnàs i menjador des de 2011, quan es va demolir l'anterior a causa del seu mal estat. Des d’aleshores els alumnes del centre han hagut de realitzar les activitats d'educació física a l'aire lliure, mentre que el menjador ha estat en barracons. 

La regidor d'Educació, María Teresa Carbonell, ha lamentat que “el Consell del Partit Popular demolira l'anterior gimnàs i no complira la seua promesa de construir un de nou, la qual cosa ha provocat una deficiència important durant massa temps”. Segons l'edil, “les polítiques del Botànic han donat prioritat des del primer moment a resoldre les mancances en instal·lacions educatives i este és un bon exemple”. 

Les obres no interferiran el normal transcurs de les classes, ja que el nou edifici es construirà en el recinte en el qual estava situat l'antic, separat del pavelló principal. L'actuació se suma a unes altres ja realitzades anteriorment, com la renovació de la pista poliesportiva -sufragada íntegrament per l'Ajuntament de Xixona- o el condicionament de la zona de jocs.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar