Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1584031780305_Escut.jpg

COMUNICAT OFICIAL: Mesures preventives pel Covit-19

L'Ajuntament de Xixona ha decidit adoptar noves mesures preventives per a frenar l'avanç del Covid-19. Amb l'objectiu d'assegurar la salut dels xixonencs i el correcte funcionament dels centres sanitaris, el consistori ha acordat suspendre totes les activitats programades, des de demà divendres 13 de març fins al 31 de març.

A més, s'han pres altres mesures de prevenció:

• Es tanquen el Club de Jubilats i la Casa de Cultura.
• Les escoles esportives municipals cessen la seua activitat.
• Es tanquen totes les instal·lacions esportives.
• Es cancel·la el mercat setmanal dels dimarts.
• Es manté el servei de l'autobús municipal, que es desinfectarà diàriament.
• La biblioteca municipal es manté oberta només per a préstec de llibres.
• No es podrà cedir espais públics per a reunions.
• L'atenció al públic a l'Ajuntament es realitzarà preferiblement per telèfon (965610300) i correu electrònic (oac@xixona.es). Es recomana no acudir de manera presencial.

Referent a la possible suspensió de les classes en els centres educatius de la localitat, s'està a l'espera de les decisions que adopten la Generalitat Valenciana i el Govern d'Espanya. Estes i altres novetats que puguen produir-se es comunicaran pels canals oficials (WhatsApp, Facebook i web municipal).

L'Ajuntament de Xixona recorda que, en cas de tindre tos, febre o sensació de falta d'aire, cal romandre en la residència habitual, evitar el contacte amb altres persones i trucar al telèfon 900 300 555 per a rebre una valoració individualitzada.

Així mateix, el consistori sol·licita a tots els ciutadans extremar les mesures d'higiene i prevenció establides per les autoritats sanitàries competents i demana col·laboració i comprensió per a frenar la corba de contagis del Covid-19.

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar