Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1584094095284_Sin título-1.jpg

Alfons Coloma i Neus Gerez, millors esportistes de Xixona en 2019

La Gala de l’Esport també ha servit per a rendir un emotiu homenatge a Juan Escoda “Calderilla”, mort l'any passat

El Cine de Dalt ha acollit la 12a edició de la Gala de l’Esport de Xixona, en la qual s'ha premiat als esportistes i clubs més destacats de 2019.

Els premis absoluts han sigut per al ciclista de BTT Alfons Coloma -millor esportista masculí- i per a la karateka Neus Gerez -millor esportista femenina-, pels seus bons resultats i la gran progressió que van experimentar durant l'any passat. El guardó al millor esportista promesa se l'ha emportat el tennista Julián Cabezos, mentre que el Xixona Esportiu ha sigut distingit com a millor club de 2019. 

En l'apartat reservat a les escoles esportives municipals, el premi ha sigut per a la d'iniciació esportiva, amb alumnes d’entre 3 i 5 anys, i el títol de millor monitor l'han compartit els dos tècnics que lideren l'escola de tennis, Jorge Blanquer i Sergio Navarro.

Un dels moments més emotius de la gala ha sigut el del lliurament del premi a la millor trajectòria esportiva, a títol pòstum, a Juan Escoda “Calderilla”, per la seua entrega i col·laboració desinteressada amb l'esport local al llarg de tota la seua vida.

El regidor d'Esports, Cristian Sirvent, ha traslladat la seua enhorabona als premiats i ha destacat “el gran nombre d'esdeveniments esportius que se celebren al llarg de l'any a Xixona, així com la gran labor que es realitza des de les escoles esportives municipals i els clubs que, de manera altruista, organitzen i impulsen la majoria d'activitats, amb el suport de l'Ajuntament”.

Per part seua, l'alcaldessa Isabel López Galera, ha mantingut el seu compromís amb la millora de les instal·lacions esportives municipals. “És un objectiu al que no renunciem en l'equip de govern”, ha dit la primera edil, que també ha recordat que el projecte de construcció del nou pavelló esportiu es troba en fase de licitació i necessita el suport del ple perquè comencen les obres. L'alcaldessa ha aprofitat la Gala per a animar a l'esport femení. 

L'acte, presentat per la periodista Gemma Mateos, ha estat amenitzat amb balls realitzats per les alumnes i alumnes de l'escola Ada Kabiles. 

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar