Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
 • Parc Empresarial "L'Espartal III"

  Parc Empresarial "L'Espartal III"

  03 febr. Llegir més

 • Procés selectiu Policia Local

  02 des. Llegir més

 • Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  Programa de subvencions destinades a la contractació de persones joves.

  03 juny Llegir més

 • SUMA - IVTM

  SUMA - IVTM

  11 març Llegir més

 • Borsa de treball d'auxiliar administratiu.

  26 nov. Llegir més

 • Bases específiques convocatòria borsa de treball de TAG

  09 nov. Llegir més

 • Horari de l'Ecoparc

  Horari de l'Ecoparc

  26 jul. Llegir més

 • Plaça d'arquitecte tècnic interí

  19 juny Llegir més

 • Convocatòria ajudes realització obres

  07 juny Llegir més

 • Ajudes al transport

  11 maig Llegir més

Regidories relacionades

ACTUALITZACIÓ DE LES MESURES PREVENTIVES DAVANT EL COVID-19

Després de l'anunci del president del Govern d'Espanya de decretar l'estat d'alarma, l'Ajuntament de Xixona ha decidit AMPLIAR les mesures preventives adoptades per a frenar l'avanç del Covid-19.

1.- Des de demà dissabte es tanquen TOTS els parcs i les zones de joc. 
Recordem que una de les principals mesures per a contindre el virus és ROMANDRE a casa i no mantindre contacte amb altres persones.

2.- La biblioteca i l'arxiu municipal ES TANQUEN completament al públic.

3.- A partir de les 00:00h. d'esta nit s'ordena el tancament de bars, restaurants, cafeteries, gelateries, discoteques i qualsevol establiment amb butaques fixes. 

Des de l'Ajuntament de Xixona fem també una crida a mantindre la tranquil·litat i la normalitat, dins de la situació tan atípica que estem vivint.

IMPORTANT: NO existeixen problemes en el proveïment. 

Pot ser que falten alguns productes quan anem a fer la compra, però els centres de distribució continuen funcionant i el proveïment està garantit en tots els comerços d'alimentació i farmàcies.

Per això, PREGUEM facilitar que els ciutadans, especialment aquells que tinguen mobilitat limitada, puguen acudir a les botigues i supermercats amb normalitat i permetem als treballadors d'estos comerços fer el seu treball amb normalitat i seguretat.

Estes mesures i recomanacions s'uneixen a les que ja es van prendre ahir:

- El TANCAMENT del club de jubilats, la Casa de Cultura i les instal·lacions esportives.
- A partir del dilluns 16 de març NO HI HA CLASSE en cap dels centres educatius de Xixona ni a les escoles esportives municipals. 
- També s'HAN CANCEL·LAT totes les activitats programades per l'Ajuntament.

Demanem que les consultes a l'Ajuntament es facen a distància, per telèfon (965610300) o correu electrònic (oac@xixona.es), i no presencialment.

Agraïm la comprensió davant estes mesures que, en la majoria dels casos, ocasionen molèsties però són estrictament necessàries per a frenar l'evolució del virus.

L'Ajuntament de Xixona recorda que, en cas de tindre tos, febre o sensació de falta d'aire, cal romandre a casa, evitar el contacte amb altres persones i trucar al telèfon 900 300 555. A més, la Conselleria de Sanitat ha habilitat un autotest que ens pot ajudar a eixir de dubtes i pot realitzar-se online http://coronavirusautotest.san.gva.es/ 

De la mateixa manera, des del consistori sol·licitem a tots els veïns que extremen les mesures d'higiene i prevenció establides per les autoritats sanitàries competents (guardar una distància entre persones de 1’5 metres, llavar-se bé les mans, evitar les salutacions i, el principal i més important. QUEDAR-SE A CASA).

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar