Cookies: Utilizamos cookies, sólo para realizar un seguimiento de las visitas a nuestro sitio web, no almacenamos ningún dato personal.
Les més visitades
Regidories relacionades
1584184328721_Escut.jpg

MESURES PREVENTIVES PER A FER LA COMPRA

Amb l'objectiu de garantir la seguretat i mantindre les mesures de prevenció per a frenar l'avanç de contagis del Covid-19, PREGUEM als veïns que contribuïsquen a EVITAR AGLOMERACIONS en supermercats, farmàcies i botigues d'alimentació.

És important que prenguem algunes mesures en este sentit:

1. Controlar l'aforament del supermercat, farmàcia o comerç per a evitar les altes concentracions de clients en el seu interior.

2. Hem d'esperar fora. Les cues han de fer-se en l'exterior dels establiments, accedir en grups xicotets (3-5 persones) i mantindre la distància recomanada de 1,5 metres per a evitar el contacte persona a persona.

Esta mesura és imprescindible per a protegir-nos del contagi i protegir també als treballadors dels comerços, supermercats i farmàcies.

3. Fer la compra de manera ràpida per a estar el menor temps possible en contacte amb altres persones i per a facilitar que tots puguem accedir als productes que necessitem.

4. Complir les indicacions que realitzen la Policia Local i la Guàrdia Civil.

IMPORTANT: Recordem que NO existeixen problemes en el proveïment i que el dilluns les botigues d'alimentació, supermercats i farmàcies tornaran a disposar de tot l'inventari. 

Aprofitem també per a recordar que estem en Estat d'Alarma sociosanitària per la pandèmia del Covid-19 i que la mesura més important és QUEDAR-SE A CASA.

L'Ajuntament de Xixona insisteix que, en cas de tindre tos, febre o sensació de falta d'aire, cal romandre a casa, evitar el contacte amb altres persones i trucar al telèfon 900 300 555. A més, la Conselleria de Sanitat ha habilitat un autotest que ens pot ajudar a eixir de dubtes i que es realitza online en http://coronavirusautotest.san.gva.es/ 

De la mateixa manera, des del consistori sol·licitem a tots els veïns que extremen les mesures d'higiene i prevenció establides per les autoritats sanitàries competents (guardar una distància entre persones de 1’5 metres, llavar-se bé les mans, evitar les salutacions i, la principal: NO EIXIR DE CASA si no és imprescindible).

Comparteix:

Documents
No existeixen dades
Cercar