juny 21, 2024

L’Ajuntament de Xixona ha publicat la licitació del contracte d’arrendament de les casetes de la Fira de Nadal perquè totes les empreses interessades a oferir este servici puguen fer arribar les seues ofertes al consistori abans del pròxim 4 de juliol.

L’alcaldessa, Isabel López, ha explicat que “des que va acabar Nadal, l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris, Comerciants i Professionals de Xixona (AEX) ens vam posar a treballar en l’edició d’enguany amb l’objectiu primordial de licitar i adjudicar l’arrendament de les casetes, per a evitar que es torne a repetir la situació d’incertesa de l’any passat que va estar a punt de posar en perill la normal celebració de la Fira”.

En este sentit, cal recordar que l’empresa que s’havia encarregat del subministrament de les casetes des de la primera edició va renunciar a fer el treball, a pesar que s’havia incrementat la dotació pressupostària, i va obligar l’organització a buscar solucions d’urgència que permeteren que este esdeveniment, que atrau a més de 140.000 persones cada any, es poguera desenvolupar segons el que estava previst.

Tal com arreplega el plec de condicions del contracte, les casetes hauran de ser modulars, cobertes, aptes per a exterior i idèntiques entre si i, encara que la quantitat exacta dependrà del nombre d’empreses i entitats que participen en la Fira, superaran el centenar.

L’alcaldessa destaca que “s’ha fet un esforç econòmic molt important per a destinar més recursos del pressupost municipal a este contracte, de manera que resulte encara més rendible per a les empreses proveïdores”. En concret, l’import anual és un 73% més alt i s’establix un període de tres anys amb la possibilitat de prorrogar-lo un més, quan anteriorment el contracte era només per a una edició. Amb tot, el pressupost base de licitació ascendix a un total de 279.510 euros.

Les empreses interessades a accedir a la licitació han de realitzar la seua oferta a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat i tenen fins el pròxim 4 de juliol per a presentar les seues propostes.

L’alcaldessa ha subratllat la rellevància de la Fira de Nadal de Xixona, que enguany se celebrarà del 5 al 8 de desembre, i la gran projecció que suposa per a totes les entitats i professionals que participen en ella.

Històric de notícies