Domicili:Calle Alcoy, 12
Telèfon:965610300
Fax:965612115
Correu:joventutxixona.es
Adscrit:Joventut
Horari d'atenció al públic:De dilluns a divendres de 9 a 14h.
no visible
Localització

Els joves de Xixona amb edats compreses entre 16 i 35 anys disposen a l’Ajuntament d’un servei municipal exclusiu i específic, on poden trobar informació, recursos i assessorament personalitzat sobre temes d’interés per a eixa franja d’edat. Estos són alguns exemples:

ESTUDIS I FORMACIÓ

Engloba tant l’educació reglada com la complementària.
-Tramitació de beques i ajudes del Ministeri, de la Generalitat Valenciana i d’altres entitats públiques i privades.
-Informació sobre faena i estudis a l’estranger.
-Orientació per a triar carrera universitària o altres estudis superiors.

OCI I TEMPS LLIURE

-Gestió i difusió dels recursos municipals en matèria cultural, esportiva, educativa i d’oci i temps lliure.
-Difusió de concursos i premis publicitats a la Xarxa de Centres d’Informació Juvenil de la Comunitat Valenciana.
-Informació i tramitació de campanyes i ofertes d’oci i temps lliure de les administracions públiques i d’empreses privades, com ara la Xarxa d’Albergs de la Comunitat Valenciana, Turisme Jove de l’IVAJ, Carnet Jove, Bus a la Neu de L’IVAJ o les activitats a la mar de la Diputació Provincial, entre d’altres.

Tanmateix, des del Centre d’Informació i Recursos per a la Joventut es presta suport administratiu al Consell de la Joventut de Xixona, i en coordinació amb la Regidoria de Cultura es gestiona el pressupost de la Regidoria de Joventut en l’organització d’activitats específiques per als joves dins de la programació cultural general. Esta oficina està integrada en la Xarxa de Centres d’Informació Juvenil de la Generalitat Valenciana i presta servei de manera continua a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (c/ Alcoi, 12). A més a més, també es pot contactar amb este servei mitjançant dos punts d’informació estables, un a l’Espai Jove de la Societat Cultural El Trabajo, els dijous de 18 a 19:30h., i l’altre a l’IES de Xixona, els dijous de 13 a 13:15h.